FOTO Cea mai sexy ediţie de la Globurile de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ryan Gosling, George Clooney, Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt se numără printre cele mai atrăgătoare apariţii masculine de pe covorul roşu al Globurilor de Aur, gală ce va avea loc duminică noaptea, în Beverly Hills, potrivit people.com.

Mai mult de atât, aceşti actori, consideraţi unii dintre cei mai arătoşi bărbaţi de la Hollywood, îşi vor disputa premiul pentru Cel mai bun rol masculin într-un film - dramă: George Clooney („The Descendants"), Leonardo DiCaprio („J. Edgar"), Michael Fassbender („Shame"), Ryan Gosling („The Ides of March") şi Brad Pitt („Moneyball").
Click aici pentru imagini cu nominalizaţii

image
image
image

Ryan Gosling, distribuit tot mai mult în filmele de la Hollywood în ultimii ani, a reuşit să-şi impresioneze audienţa feminină cu un corp de invidiat. Scena în care îşi arată abdomenul tonifiat în comedia „Crazy, Stupid, Love" n-a trecut neobservată printre admiratoarele starului.

Deşi se apropie de 50 de ani, Brad Pitt este încă pe lista celor mai sexy bărbaţi din Cetatea Filmului. Numit de două ori Cel mai sexy bărbat în viaţă, partenerul Angelinei Jolie a reuşit să stârnească emoţia femeilor odată cu cel mai recent film al său, „Moneyball", unde joacă rolul unui jucător de baseball.

Nici Leonardo DiCaprio nu se poate ţine departe de lista celor mai arătoşi actori. Deşi s-a îngrăşat pentru rolul boss-ului FBI, J. Edgar Hoover, rol pentru care a primit o nominalizare la categoria Cel mai bun actor într-o dramă, DiCaprio demonstrează că poate fi sexy în orice situaţie.

Pentru George Clooney, covorul roşu al Globurilor de Aur nu mai este demult o provocare. Actorul, desemnat în repetate rânduri Cel mai sexy bărbat de pe planetă, are mai multe nominalizări în cadrul premiilor. Toată lumea bună de peste Ocean se întreabă însă cum va arăta starul din „The Descendents", cu noua iubită la braţ, Stacy Keibler.

Pe listă se mai numără şi Joseph Gordon - Levitt („50/50"), Michael Fassebender („Shame") şi Armie Hammer („J. Edgar").

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite