Cei mai sexy bărbaţi ai planetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul englez David Beckham a fost desemnat cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012, după ce s-a clasat pe prima poziţie în ediţia inaugurală a listei Celor mai fierbinţi 101 bărbaţi din lume (101 Hottest Hunks in the World), alcătuită de revista „Heat", potrivit Mediafax.

Pe poziţia a doua s-a clasat actorul Ryan Gosling, iar podiumul a fost completat de Ryan Reynolds. De altfel, următorii clasaţi în top 10 sunt tot actori: Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal, Robert Pattinson, Tom Hardy, Johnny Depp, Hugh Jackman şi Zac Efron.

Topul a fost alcătuit pe baza voturilor exprimate online de 1.000 de cititori ai revistei „Heat", iar finaliştii au fost selecţionaţi de un comitet de experţi din care au făcut parte Carole White, fondatoarea companiei Premier Models, fotograful Nicky Johnston şi Jo Hoare, editorul secţiunii Style al revistei „Heat".

Fiecare bărbat inclus pe această listă a primit o notă, în funcţie de personalitatea lui, talentul pe care îl dovedeşte în profesia sa, sex appeal-ul pe care îl are şi felul în care se îmbracă.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite