Cea mai importantă vedetă a postului CNN, Anderson Cooper, a anunțat că este homosexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o scrisoare trimisă jurnalistului de la Daily Beast, Andrew Sullivan, reporterul CNN Anderson Cooper recunoaște că este gay și că este mândru de orientarea sa.

Zvonurile privind orientarea sexuală a lui Cooper circulau de foarte mult timp, însă acesta reușise să își țină viața privată departe de ochii presei.
În mesajul pe care acesta i l-a trimis lui Andrew Sullivan, Cooper îi mărturisește că a fost gay dintotdeauna și că este mândru de acest lucru, informează site-ul tmz.com.

„Adevărul este că sunt gay. Mereu am fost așa și mereu voi fi, iar acest lucru mă face să mă simt fericit și mândru. Am fost întotdeauna foarte deschis și sincer în ceea ce privește această parte a vieții mele cu prietenii mei apropiați, cu familia sau colegii. Într-o lume perfectă nu cred că este treaba cuiva să își dea cu părerea despre orientarea sexuală a unei persoane. Nu sunt un activist, sunt doar o ființă umană" a scris în scrisoare.

Cooper spune ca s-a hotarat sa faca acest anunt deoarece tacerea sa in legatura acest subiect ii afecta atat viata personala cat si cea profesionala.

Conducerea CNN a refuzat să comenteze.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite