Ce-şi dorea să devină Morticia din „Familia Addams“ când era mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anjelica Huston
Anjelica Huston

Actriţa Anjelica Huston, care a interpretat rolul Morticiei în filmul "Familia Addams", a mărturisit într-un interviu că atunci când era mică îşi dorea să devină călugăriţă. Mai târziu, a realizat că îi plac băieţii răi foarte mult, relaţia ei cu Jack Nickolson, din anii '70, fiind cea mai celebră din acea perioadă.

Tatăl Anjelicăi Huston, celebrul regizor american John Huston, era un ateu convins. Însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Anjelica să-şi dorească să devină călugăriţă când era mică, informează „The Daily Mail“.

„Am fost crescută în Irlanda. Tatăl meu a vizitat o dată Irlanda şi s-a îndrăgostit de această ţară. Am fost la o şcoală în cadrul unei mânăstiri, ceea ce e puţin ciudat pentru că tatăl meu, care era ateu, le-a spus călugăriţelor să nu mă îndoctrineze. Dar eu îmi doream să fiu îndoctrinată. Când aveam şase ani i-am spus tatălui meu că vreau să mă călugăresc iar el mi-a răspuns: E minunat draga mea. Când vei începe?»“, a relatat Anjelica Huston.

Anjelica Huston a fost căsătorită timp de 16 ani cu sculptorul Robert Graham, care a decedat în urmă cu trei ani. Înainte de căsătoria cu Graham, Anjelica a avut o relaţie mult mediatizată cu actorul Jack Nicholson. Cuplul era considerat în anii '70 cel mai în vogă de la Hollywood, el, băiatul rău al filmelor, ea, fotomodelul exotic Vogue.

Actriţa a povestit cum l-a întâlnit pe Jack Nicholson. „Am fost invitată de mama mea vitregă la o petrecere în casa lui Jack Nicholson. Uşa s-a deschis şi a apărut faţa zâmbitoare a lui Jack. Atunci mi-am spus «Ah, te plac». Întotdeauna am fost atrasă de băieţii răi, băieţii la modă. Actori, muzicieni, felul ăsta de băieţi“, a mai spus ea.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite