Cătălin Botezatu, mărturii din închisoare: „Am stat cu un mafiot, îmi spunea câţi oameni a băgat în beton“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Designerul Cătălin Botezatu a povestit, la România TV, despre viaţa pe care a dus-o în închisoare, în urmă cu 17 ani. El spune că a stat în cameră cu un criminal în serie, care nu se sfia să îi povestească fără scrupele crimele comise cu sânge rece.

„A fost o perioadă foarte grea. De la glorie am ajuns la sărăcie lucie", mărturiseşte Botezatu. Cătălin Botezatu a prezentat la România TV cartea audio autobiografică care se lansează pe 8 martie, în care chiar el citeşte fragmente din jurnalul scris după gratii, dar şi scrisori pe care le-a trimis mamei sale din puşcăria Ca Del Ferro de la Cremona.

Designerul povesteşte cum, în timp ce era în închisoare, a fost dus de urgenţă la infirmerie. Crizele dese de ficat, pe care le avea din cauza grevei foamei, îi îngrijorau pe medici, care îi făceau periodic analize.

În urma cu 17 ani, Cătălin Botezatu a fost arestat. „A fost o perioadă foarte grea. De la glorie am ajuns la sărăcie lucie. Am fost închis din cauza unui sistem cu mici lacune, din cauza unei mafii politice financiare. În momentul în care am auzit că s-a emis un mandat de arestare pe numele meu, m-am dus şi m-am predat. Carabinierii au fost surprinşi pentru că rar se întâmplă ca cineva să se predea fără să fi făcut ceva pe teritoriul lor. Acel sunet metalic al uşilor cred că niciodată nu o să-l uit", a povestit Botezatu.

Designerul spune că nu a fost singura perioadă dificilă din viaţa lui. "Am mai trecut şi prin alte perioade mai puţin colorate, atunci când m-am îmbolnăvit sau atunci când am suferit din dragoste".

Cătălin Botezatu a mărturisit că în penitenciar stătea în cameră cu un criminal în serie, care nu se sfia să îi povestească fără scrupele crimele comise cu sânge rece.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranţă, cu cei mai mari infractori şi mafioţi ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viaţă. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonşalanţă extraordinară. Îmi spunea câţi oameni a băgat în beton, câţi oameni a aruncat în nu ştiu ce râu, câte cadavre sunt în nu ştiu ce pivniţă. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen. Italienii ieşeau cu prosoape, se dădeau cu cremă de plajă şi apoi începea măcelul între ei. Am încercat să stau departe de aceste scandaluri", a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu regretă cel mai mult că a provocat suferinţă mamei sale.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite