Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei la concertul lui Michel Telo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 18 concerte în 21 de zile, toate în luna august. Acesta este programul lui Michel Telo pentru turneul susținut în Europa. Cu toate că timpul îl presează, acesta va rămâne în România timp de două zile.

Concertul aristului face parte din seria evenimentelor organizate în „Princess Summer Club", din Mamaia. Prezentatorii „ceremoniei" vor fi Buzdugan și Morar.

Princess Summer Club și SBA Production & Events, organizatorii concertului lui Telo, au fost nevoiți să scoată aproximativ 250.000 de euro din buzunar pentru a-l convinge pe brazilian, dar și pe cei 25 de instrumetiști ai lui să cânte în această vară pe litoralul românesc. Negocierile cu Michel Telo au durat mai bine de 6 luni, artistul brazilian fiind cel mai scump artist care va cânta pe litoralul românesc, conform site-ului bilete.ro.

Intrearea la controversatul concert al verii este pentru toate buzunarele, astfel biletul în zona gazonului B costă 50 de lei, iar în zona gazonului A prețul urcă la 100 de lei. Acestea se pot deja achiziționa online (bilete.ro). Pentru zonele VIP 1 și VIP 2 biletele încă nu s-au pus încă în vânzare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite