Câştigătorul ultimului sezon „Dansez pentru tine“ a construit o casă pentru familia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Vasile
Eduard Vasile

Eduard Vasile, câştigătorul sezonului trecut al emisiunii „Dansez pentru tine", şi-a împlinit visul pentru care a intrat în competiţia de la Pro TV: o casă şi condiţii de trai decente pentru familia sa.

Marele premiu de 60.000 de euro l-a ajutat pe Eduard să ofere familiei sale numeroase, formată din 9 membri, condiţii de trai decente: apă curentă, energie electrică, paturi, toaletă în casă.

Casa familiei Vasile este acum în renovare, iar deasupra parterului odinioară şubrezit se construieşte un etaj, cu toate utilităţile.

Totodată, Edi s-a reînscris la liceu, după ce în urmă cu câţiva ani a fost nevoit să abandoneze şcoala, pentru a-şi întreţine familia. Tânărul, care acum face parte din trupa de dansatori a Corinei Bud, partenera sa de concurs, a susţinut mai multe show-uri în ţară şi în străinătate.

„Corina şi Bogdan (coregraful Bogdan Boantă de la „Dansez pentru tine" - n.r.) mă ajută şi mă sfătuiesc aşa cum o făceau şi în timpul competiţiei. În concerte mergem în aceeaşi formulă, am fost în Spania şi Polonia la concerte şi pe scene unde nici în public nu visam să fiu. Acum ne pregătim intens pentru videoclipul Corinei, «Munky Funky»", a povestit Edi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite