GALERIE FOTO Câştigătorul de la „Dansez pentru tine“, o Cenuşăreasă în variantă masculină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jojo, Ionuţ şi coregraful Bogdan Boantă (centru)
Jojo, Ionuţ şi coregraful Bogdan Boantă (centru)

Ionuţ Tănase şi Jojo sunt câştigătorii marelui premiu în valoare de 60.000 de euro, acordat vineri seara, în finala celui de-al doisprezecelea sezon al concursului de la Pro TV. Pe locul al doilea s-a clasat perechea Catrinel Sandu - Ionuţ Ionescu (20.000 de euro), iar podiumul a fost completat de Pepe şi Andreea Toma (15.000 de euro).

Dacă povestea Cenuşăresei ar fi existat şi în varianta masculină, ar fi fost exact povestea de viaţă a lui Ionuţ Tănase, tânărul al cărui destin a fost până acum doar un lung şir de obstacole şi greutăţi. De altfel, cazul său impresionant i-a determinat pe telespectatori să-l voteze şi să-l desemneze câştigătorul acestei ediţii a emisiunii „Dansez pentru tine".

Vezi aici galerie foto din emisiune

Ionuţ Tănase, un tânăr de 23 de ani din Lupeni (Hunedoara), a fugit de acasă când avea doar 5 ani din cauza unei situaţii greu de îndurat: o viaţă plină de lipsuri şi o mamă bolnavă de schizofrenie. Ionuţ Tănase n-a plecat însă singur de acasă, ci cu fraţii săi.
S-au dus care încotro. Niciunul dintre ei nu a cerşit, toţi au muncit, chiar dacă au măturat sau au ajutat ţăranii în piaţă. Peste ani, fraţii s-au reîntâlnit, iar singura lor alinare a fost dansul. De fapt, dansul a fost şi salvarea lor, căci au început să se întreţină astfel de la o vârstă foarte fragedă şi nu au ajuns în vreun centru de plasament sau într-un orfelinat.

La începutul emisiunii, Ionuţ mărturisea că toată viaţa a simţit că norocul îl ocoleşte şi că, pentru orice clipă de bucurie, a fost nevoit să plătească un preţ mult prea mare. N-a primit nimic gratis în toată viaţa, n-a câştigat nici măcar la loz în plic, dar aseară a dat lovitura şi a adus bucuria şi speranţa în viaţa lui şi a celor doi fraţi ai săi.

Chiar dacă nu câştigat marele trofeu, ceilalţi doi finalişti au plecat acasă cu premii importante. Ionuţ Tănase, a cărui parteneră, Catrinel Sandu, a fost ca o soră mai mare, a câştigat 20.000 de euro. Ionuţ a luptat pentru a-i ajuta pe micuţii de la casa de copii la care a crescut şi el.

Pepe si Andreea Toma, una dintre cele mai apreciate perechi din acest sezon, a ocupat locul al treilea şi a câştigat premiul de 15.000 de euro. Andreea a primit încă 3.000 de euro oferiţi de juriu şi de echipa Pro TV. Cu 18.000 de euro, visul ei, acela de a face în continuare dans de performanţă, se poate considera împlinit.
De altfel, toate cazurile pentru care au luptat cele opt perechi din acest sezon au avut o rezolvare fericită, deoarece valoarea totală a premiilor acordate a fost de 160.000 de euro.

Intraţi în ring pentru a-şi împlini visul, uitând de durerile fizice şi de oboseala acumulată în săptămânile de antrenament, finaliştii au prezentat trei stiluri de dans şi coregrafii spectaculoase: flamenco, musical şi hip hop. Notele de 10 şi aprecierile juriului au curs toată seara pentru perechile concurente. Pepe şi Andreea Toma au reuşit, în opinia lui Mihai Petre, cel mai bun dans din tot acest sezon. Pe o melodie compusă şi interpretată de Pepe pentru mama sa, cântăreţul şi partenera lui au reuşit un flamenco considerat cel mai bun dans al sezonului.

Emisiunea „Dansez pentru tine" a fost lider de piaţă vineri seara, în intervalul 20.30 - 01.44. Audienţa medie înregistrată pe întreg publicul din mediul urban a fost 7,4 puncte de rating (aproximativ 858.000 de telespectatori) şi 23,4% cotă de piaţă, de aproape trei ori mai mult decât următorul clasat, Antena 1, care obţinea doar 2,8 puncte de rating şi 8,8% cotă de piaţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite