Care sunt cele mai populare vedete pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rihanna
Rihanna

Din topul celor mai populare vedete pe rețeaua de socializare Facebook lipsesc actorii multimilionari ai Hollywood-ului.

Pentru clasamentul publicat de businessinsider.com, principalul criteriu luat în considerare a fost numărul de utilizatori de Internet care s-au declarat "fani", "prieteni", sau "abonați" ai paginilor de Facebook ale celebrităților.

5. Lady Gaga: 53.156.720 de fani (are pagina de Facebook din aprilie, 2008)

Lady Gaga scrie mesaje adresate "monstruleților" ei, publică fotografii personale, oferă un newsletter și acordă fanilor statutul de membru al fundației sale "Born this Way".

4. Shakira: 53.833.753 (și-a creat pagina la 1 octombrie 2007)

Pe pagina ei de Facebook, Shakira scrie mesaje simultan în engleză și spaniolă. Cântăreața mai publică și fotografii și comentarii personale sub apelativul ei de "Shak".

3. The Simpsons: 54.211.650 (pagină creată în iunie, 2008)

Cel mai longeviv show din prime-time publică zilnic, pe Facebook, comentarii despre episoade și împarte cu utilizatorii detaliile de culise.

2. Rihanna: 59.803.784 (a creat pagina în ianuarie 2008)

Pe pagina ei de Facebook apar frecvent fotografii cu vedeta.  De asemenea, fanii au acces la videoclipurile ei și sunt invitați să comenteze despre teaser-ele prin care cântăreața vrea să-și promoveze noile hit-uri.

1.  Eminem: 60.577.275 (a creat pagina de Facebook în decembrie 2008)

Eminem nu publică fotografii personale. În schimb, el postează videoclipuri de pe YouTube și își informează fanii cu privire la concertele pe care urmează să le susțină.

De asemenea, de pe pagina de Facebook a lui Eminem fanii pot cumpăra haine asemănătoare celor purtate de vedetă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite