Care sunt cei mai înspăimântători artişti ai tuturor timpurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marilyn Manson, Lady Gaga, Ozzy Osbourne şi Alice Cooper se află printre cei mai înspăimântători muzicieni ai tuturor timpurilor, potrivit unui sondaj realizat de revista americană Billboard, cu prilejul sărbătorii de Halloween, de pe 31 octombrie.

Marilyn Manson, al cărui nume este o combinaţie între numele celebrei actriţe Marilyn Monroe şi a asasinului în serie, Charles Manson, a reuşit pe bună dreptate să-şi adjudece un loc în top. Cu un ochi albastru şi unul căprui, cu buzele rujate în roşu aprins şi cu aplicaţii de metal pe dinţi, Marilyn Manson „îngrozeşte" pe oricine.


Marilyn Manson

Mai mult, Manson s-a clasat pe primul loc într-un top al celor mai înfricoşătoare videoclipuri, cu „Sweet Dreams", un cover după o piesă a formaţiei Eurythmics. În clip, rockerul întrece orice limită: îmbrăcat în costum de balerină, se taie cu un cuţit, după care călăreşte un port şi începe să tremure într-un şir de convulsii incontrolabile.

În top se regăseşte şi controversata Lady Gaga. Pe lângă ţinutele care au făcut-o celebră, alcătuite din plastic, mărgele şi chiar şi carne crudă, Gaga a mizat întotdeauna pe apariţiile surpriză la concertele sale. În 2009, la Premiile MTV Video Music Awards, cântăreaţa a cântat hitul „Paparazzi" îmbrăcată într-o rochie albă murdărită pe gât şi pe piept de vopsea roşie care se voia a fi sânge.



O altă apariţie şoc a artistei a fost la gala Premiilor Grammy, când aceasta a „eclozat" dintr-un ou, fiind îmbrăcată ca un monstru din piesa „Born This Way". Gaga a încercat şi implanturile sub piele, când a apărut la o emisiune de televiziune cu nişte coarne.

Lady Gaga

Cămăşi de forţă şi sânge artificial

Ozzy Osbourne, supranumit şi „Prinţul întunericului", este trecut şi el pe listă. Poate cea mai cunoscută „ispravă" a rockerului este renumitul său concert din 1982 când acesta a muşcat capul unui liliac. Osbourne a povestit mai târziu că a crezut că liliacul era de jucărie.


Ozzy Osbourne

Şi rockerul american Alice Cooper, este unul dintre muzicienii înspăimântători. Acesta este renumit pentru concertele sale demne de un film de groază. Printre „ustensilele" pe care Cooper le foloseşte în timp ce cântă se numără instrumente medievale de tortură, cămăşi de forţă şi sânge artificial.


Gene Simmons

Din listă mai face parte şi Gene Simmons, vocalistul formaţiei Kiss, cunoscut ca şi „Demonul".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite