Adela Popescu: „Când eram mică visam să devin benzinăreasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu joacă rolul unei profesoare de muzică în serialul "Pariu cu viaţa"
Adela Popescu joacă rolul unei profesoare de muzică în serialul "Pariu cu viaţa"

Adela Popescu, una dintre vedetele serialului „Pariu cu viaţa" de la Pro TV, spune că nu şi-a dorit dintotdeauna să devină artistă. Ea se vedea „fie doctoriţă, fie benzinăreasă".

Adela Popescu (26 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actriţe de telenovele din România. Ea a debutat în serialul „Numai iubirea" de la Acasă TV, care i-a deschis drumul spre cinematografie, ea jucând rolul principal în filmul „Weekend cu mama", regizat de Stere Gulea, dar şi spre muzică, în prezent fiind solista trupei DJ Project. Artista a povestit, pentru „Adevărul", despre copilăria sa, despre cum se descurcă cu un program atât de încărcat, dar şi despre relaţia sa cu Radu Vâlcan.

„Adevărul": Ai o carieră de succes, atât în televiziune şi cinematografie, cât şi în muzică. Ce altceva îţi mai doreşti pe plan profesional?
Adela Popescu: Mi-aş dori ca proiectul „Pariu cu viaţa" să meargă în continuare la fel de bine, mi-aş dori ca noul single alături de DJ Project să fie pe placul oamenilor şi mi-aş dori să am energie şi timp pentru toate acestea.

Apropo de timp, ai un program destul de încărcat, mergi la concerte cu DJ Project şi mai sunt şi filmările pentru „Pariu cu viaţa". Nu este prea solicitant?
Cum în viaţă lucrurile se întâmplă toate atunci când trebuie. Din fericire, acum am un program mai lejer la filmări spre deosebire de anii trecuţi, deci nu mai am neapărat nevoie de un weekend liber ca să mă odihnesc. În felul acesta reuşesc să onorez şi toate contractele pentru concerte.

Care ţi s-a părut cea mai grea scenă pe care ai jucat-o până acum în „Pariu cu viaţa"?
Nu a existat în mod special o scenă dificilă. Au fost însă acele episoade în care tatăl unui elev intră în şcoală şi îi ia ostatici pe copiii din LaLa Band, iar pe mine mă împuşcă. M-au marcat foarte tare acele momente.

Visai să devii cântăreaţă şi actriţă încă de mică?
Am visat pe rând să mă fac ba doctoriţă, ba benzinăreasă, dar, mai târziu, când am descoperit plăcerea de a cânta, mi-am dat seama că asta vreau să fac: muzică, actorie, scenă.

Cum arată o zi din viaţa ta?
Zilele din viaţa mea sunt în general diferite, nu las nicio clipă să intervină rutina. Ziua ideală însă începe cu trezirea la ora 10.00, şi nu mai devreme.

Cum s-a înfiripat povestea de iubire între tine şi Radu Vâlcan? Cine a făcut primul pas?
Povestea noastră de dragoste s-a înfiripat pe platourile de filmare de la „Iubire şi onoare", mai exact după cele trei săptămâni de filmare pe care le-am petrecut la Bodrum, Turcia. Acolo am stat mai mult timp împreună şi astfel am avut ocazia să ne cunoaştem mai bine. Primul pas l-a făcut totuşi el, dar convins fiind că nu mă va deranja câtuşi de puţin.

Nu ţi-e teamă că, lucrând împreună, locuind împreună, va interveni rutina?
Nu mi-e teamă de acest lucru. Deşi lucrăm împreună foarte mult timp, activităţile noastre sunt diferite şi fiecare zi arată altfel.

Ai declarat într-un interviu că, dacă ar trebui să joci o secvenţă în care să apari goală, nu ai da înapoi. Dacă ai primi o propunere de la o revistă pentru adulţi, ai poza nud?
Nu aş face lucrul acesta deocamdată. Nu îmi doresc în acest moment să comunic nimic prin acel pictorial.

Ce-ţi place să faci în timpul liber?
Îmi place foarte tare să ies cu prietenele mele în oraş, să povestim de-ale fetelor, îmi place să merg cu iubitul meu la o masă bună în oraş şi îmi place fără excepţii să petrec timp acasă, făcând lucruri absolut normale, banale, ca toţi oamenii. Mă relaxează foarte tare să fac curăţenie în casă, să-mi aranjez hainele în dressing pe culori, să-mi expun cerceii, mărgelele, brăţările pe un panou de unde să-mi fie foarte accesibilă alegerea lor.

Ce compromis nu ai accepta niciodată într-o relaţie?
Cred că în momentul în care viaţa alături de un om înseamnă mai mult stres, supărare, nefericire aş pune stop. Nu aş putea să trec peste aşa ceva.

Cum a apărut colaborarea cu DJ Project? Ce planuri aveţi?
Colaborarea cu ei a început acum aproape un an. Mă bucur foarte mult pentru că pot să cânt şi eu acum melodiile care mie îmi plăceau la nebunie. Lansăm un nou single, vom filma şi un videoclip, ne aşteaptă foarte multe baluri de boboci, evenimente private, cluburi...de-abia aştept!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite