Cabral Ibacka: „Când eşti persoană publică îţi asumi şi neajunsurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta TV spune că a muncit din greu 12 ani în televiziune şi că, atunci când alegi să fii cunoscut, trebuie să accepţi lipsa intimităţii.

La începutul acestei luni, Cabral Ibacka, prezentatorul „PoveŞtirilor de Noapte“ de la Acasă TV, a anunţat, în direct, că o va cere de soţie pe Andreea Pătraşcu, actriţă în telenovela „Iubire şi onoare“. Imediat după emisiune, vedeta TV a mers în faţa blocului Andreei, i-a strigat că o iubeşte şi i-a cerut mâna. Ca un pas firesc după relaţia de trei ani, actriţa a acceptat cererea lui Cabral şi, în prezent, cei doi se pregătesc de nuntă. Deşi au stabilit data evenimentului, Cabral şi Andreea sunt discreţi şi nu o dezvăluie. Întrebat într-un interviu Pro FM dacă şi-a găsit deja costumul de ginere, Cabral a glumit că se va îmbrăca în frunze de nucă de cocos şi banane proaspete. Prezentatorul „PoveŞtirilor de Noapte“ este şi interpretul lui Thierry din serialul „Moştenirea“, ce va fi lansat luni, 4 octombrie, de la ora 22.15, la Pro TV.

„Adevărul": În rolul lui Thierry din „State de România", „Regina" sau „Inimă de ţigan" ai fost un om care dă tot timpul de necaz. Se schimbă ceva în „Moştenirea"?

Cabral Ibacka: Ştii cum e, filmul e film. Dacă nu se întâmplă nimic, îşi pierde savoarea. Dar cred că ai dreptate, Thierry e unul dintre personajele lovite permanent, a încasat tot timpul numai nenorociri. În „Moştenirea", toate variază, povestea devine şi mai dinamică, avem personaje noi, care-l forţează pe Thierry să reacţioneze altfel, îl pun în situaţii până acum neîntâlnite...

Au trecut trei ani de când eşti Thierry. În ce măsură te identifici cu acest personaj şi ce ai schimba la el?

Cred că Thierry este pentru mine, cel puţin în parte, idealul unui bărbat adevărat: crede în iubire şi luptă pentru ea până la capăt, îşi apără familia şi e alături de ea întotdeauna, e un luptător şi-un muncitor prin definiţie. Dac-aş schimba ceva, ar fi lucruri foarte mici, iar singurul lucru mare ar fi să-i schimb lui Thierry... fişa postului.

Cum este să lucrezi alături de Gheorghe Visu şi Carmen Tănase?

E ca la şcoală. Dacă caşti bine ochii, ai de învăţat în fiecare moment, şi nu numai de la ei, ci de la întreaga echipă.

Ce trucuri ai învăţat de la ei?

Nu cred că am învăţat trucuri, căci nu folosesc trucuri sau nu le văd eu. Dar am învăţat să-mi asum, să gândesc personajul, să mi-l apăr.

Crezi că faptul că eşti mulatru te-a ajutat în carieră?

Faptul că suntem cum suntem ne-a ajutat pe toţi cei care am făcut carieră în TV, în muzică, teatru sau mai ştiu eu ce. Dar, în afară de a arăta cumva, a fost muncă susţinută mulţi ani, interes, dorinţa de a învăţa, dedicaţie şi sacrificii la greu. Eu fac televiziune de 12 ani. Dacă cineva îşi închipuie că am reuşit doar pentru faptul că-s negru... greşeşte.

Dacă ar fi să joci cu iubita ta, Andreea Pătraşcu, într-un film, care ar fi acela?

De acţiune, cu dans şi secvenţe de luptă...

Ai anunţat la televizor că o vei cere de soţie pe Andreea. Cererea a fost premeditată, sau ideea ţi-a venit pe moment?

Un amestec între cele două, la care adaugi hotărâre şi nehotărâre după gust.

Cum te-ai simţit în faţa blocului Andreei când i-ai strigat că o iubeşti?

Bine.

Vă doriţi o nuntă mare?

Ne dorim să avem prietenii alături.

Petrecerea va fi filmată de unul dintre posturile trustului MediaPro, sau va fi ceva discret?

Petrecerea va fi filmată de un operator privat, angajat de noi.

În general, evenimentele personale ale angajaţilor Pro sunt puse „pe masă" telespectatorilor. Există o înţelegere contractuală cu trustul în acest sens, sau este o opţiune personală să fii văzut în momentele importante din viaţa ta?

Mă faceţi să râd! Dacă ziarele preiau fotografii de la nunţile şi botezurile vedetelor, există o relaţie contractuală între ziare şi vedete? Sau este fix parte din viaţa unei persoane publice să împărtăşească publicului măcar o mică parte din cele care se petrec în viaţa ei? Acum mi-aţi pus şi întrebări mai intime în acest interviu... avem o înţelegere contractuală sau este o opţiune personală să vorbesc despre aceste lucruri mai intime din viaţa mea? Niciuna dintre cele două. Atunci când alegi să ajungi o persoană publică îţi asumi din start nişte neajunsuri, iar ăsta este unul dintre ele.

Ai mai fost căsătorit cu Luana Mitran, cu care ai şi o fetiţă. Ce ai învăţat din experienţa fostei căsnicii? Cum te înţelegi cu fetiţa ta?

Am fost căsătorit cu Luana Ibacka, iar de la relaţia cu ea şi cu Inoke nu mi-aş putea dori mai mult. Luana este o mamă incredibilă şi Inoke este un copil de nota 20.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite