Brittany Murphy a murit din cauza mucegaiului toxic, acuză mama ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ultimul său film, Britanny Murphy a interpretat o femeie internată într-un ospiciu
În ultimul său film, Britanny Murphy a interpretat o femeie internată într-un ospiciu

Mama actriţei Britanny Murphy susţine că atât fiica ei, cât şi soţul acesteia, au murit din cauza mucegaiului toxic, care a fost descoperit în apartamentul deţinut de vedetă în Hollywood.

Constructorii casei sunt responsabili pentru mucegaiul care a cauzat îmbolnăvirea celor doi, susţine Sharon Murphy. Mama actriţei şi-a dat în judecată foştii avocaţi, spunând că aceştia au păcălit-o să renunţe la drepturile ei de a chema în instanţă constructorii, notează Huffington Post.

Sharon Murphy spune că a fost convinsă de reprezentanţii ei legali să accepte oferta propusă de constructori în ianuarie, fără să i se aducă la cunoştinţă că înţelegerea include o clauză prin care n-ar putea să dea în judecată constructorii pentru moartea fiicei ei. Acum, mama vedetei cere foştilor avocaţi banii pe care i-ar fi obţinut dacă ar fi dat în judecată constructorii.

Brittany Murphy a murit de pneumonie în 2009, la vârsta de 32 de ani. Câteva luni mai târziu, soţul ei a suferit aceeaşi soartă. Murphy a jucat în multe filme, precum "Clueless" (1995), "Girl, Interrupted"(1999), "Drop Dead Gorgeous" (1999) şi "Don't Say a Word" (2001).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite