Britney Spears îşi vinde vila din Beverly Hills

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britney Spears şi-a scos la vânzare vila din Beverly Hills, la preţul de 2,9 milioane de dolari, în pierdere cu 3,7 milioane de dolari faţă de preţul plătit pentru achiziţionarea proprietăţii.

Cântăreaţa a locuit în această vilă în stil toscan, cu cinci dormitoare şi şase băi, piscină, spa şi spaţii pentru servitori, în timpul perioadei dificile prin care a trecut în 2007, potrivit femalefirst.co.uk.
Cu toate acestea, Britney Spears şi-ar putea recupera uşor pierderea din vânzarea locuinţei, întrucât se pare că i s-au oferit 10 milioane de dolari pentru a juriza concursul "'The X Factor" din SUA.
Logodnicul şi managerul cântăreţei, Jason Trawick, "negociază de ceva vreme" cu producătorii show-ului de televiziune în acest sens, potrivit presei.
Britney se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.
Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite