Britney Spears, muza unui roman erotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce bodyguarzii cântăreţei au făcut publice câteva detalii picante din viaţa ei, iată că acum Britney a devenit muză pentru un roman erotic.

Mătuşa lui Kevin Federline,fostul soţ al lui Britney, s-a inspirat din mariajul artistei cu nepotul său pentru a construi intriga romanului său.

Mariajul lui Britney cu dansatorul Kevin Federline a tinut doar doi ani, iar relaţia lor a inspirat-o pe mătuşa acestuia. Romanul se numeşte "Pop Baby Krissy Doucet, iar povestea seamănă foarte mult cu relaţia pe care cântăreaţa a avut-o cu Kevin, de care a divorţat în 2007.

Cartea prezintă povestea de dragoste dintre dansatorul Keenan Fazio şi cântăreţa Krissy Doucet.
Teaser-ul cărşii este foarte interesant şi ridică multe semne de întrebare legate de problemele din cuplul celor două vedete.

„Din momentul în care Krissy l-a văzut prima oară pe Keenan, a ştiut că este un bărbat uimitor. Faptul că l-a ales, ăn club, a fost una dintre cele mai bune decizii ale vieţii ei. Totuşi, cum ar putea concura ea cu Tara Butler? O femeie din trecutul lui Keenan care îi inţelegea perfect dorinţele sexuale. Singura lor şansă la iubire este oare să împartă patul conjugal cu Tara?", menţionează textul de prezentare a cărţii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite