Brad Pitt, un mariaj jalnic cu Jennifer Aniston

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt a declarat într-un interviu acordat revistei americane „Parade" că mariajul cu Jennifer Aniston a fost jalnic, potrivit Mediafax.

„Mi-am petrecut anii '90 încercând să mă ascund. Am început să mă satur de mine stând pe o canapea, fumând marijuana. Începusem să mă simt jalnic, nu trăiam o viaţă interesantă", a declarat actorul în vârstă de 47 de ani. „Căsnicia mea a avut o legătură cu asta. Am încercat să pretind că mariajul era ceva ce nu exista în realitate", a mai spus Pitt.

Acesta a criticat însă unele publicaţii care au interpretat greşit, de-a lungul timpul, declaraţiile sale despre Jennifer Aniston. „Mă întristează faptul că totul a fost interpretat astfel. Jen este o persoană incredibil de generoasă, iubitoare şi amuzantă, care a rămas prietena mea. N-am vrut să spun că Jen era plictisitoare, ci că eu însumi devenisem plictisitor, iar pentru asta, eu sunt cel vinovat", a precizat Brad Pitt.

Actorul a vorbit şi despre relaţia sa cu Angelina Jolie, mărturisind că familia este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a realizat vreodată. „Sunt foarte fericit că Angie este mama copiilor mei. Este o mamă grozavă. Sunt extrem de fericit că o am", a mărturisit actorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite