Blestemul familiei Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, prezentator tv
Şerban Huidu, prezentator tv

Ghinioanele se ţin lanţ în familia lui Şerban Hudiu. Astăzi, în jurul orei 11.55, „cârcotaşul" a fost implicat într-un accident rutier cu patru victime pe DN1. Soţia şi cei doi copii ai săi se aflau în maşină.

Din primele informaţii ale anchetatorilor, la volanul Jeep-ului care a provocat accidentul se afla Şerban Huidu. „La ieșirea din Timişul de Sus, un bucureştean de 35 ani, care conducea un autoturism tip jeep, dinspre Predeal spre Brașov, a pătruns pe contrasens şi jeep-ul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan care circula din sens opus, condus de un braşovean de 65 ani. Accidentul s-a soldat cu decesul brașoveanului de 65 ani, a unei pasagere de 54 ani și cu rănirea altui pasager aflat în Logan, care a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul", a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Citeşte şi:

Ce-i scriu oamenii pe pagina de Facebook lui Şerban Huidu? „Nu îţi voi spune «ruşinică», îţi voi spune CRIMINALULE!!!“

Acum aproape trei ani, în ianuarie 2009, Şerban Huidu a rămas fără permis în locul în care s-a produs accidentul de azi. Atunci Huidu a făcut tot o depăşire neregulamentară pe linie continuă. A refuzat să semneze procesul verbal, iar surse din poliţie spun că a făcut şi scandal, supărat fiind de faptul că a fost oprit. A primit atunci şi o amendă de 180 de lei.

Un şir de necazuri pentru familia „cârcotaşului"

Familia lui Huidu a fost greu încercată de necazuri în ultimii ani.

La sfârşitul anului trecut, pe 29 decembrie 2010, Huidu s-a accidentat grav la schi în staţiunea austriacă Innsbruck. Vedeta Prima TV a suferit un traumatism cranian sever după ce s-a dezechilbrat şi a căzut de pe schiuri pe pârtia de la Patscherkofel, Innsbruck. El a căzut într-o râpă împădurită de la marginea pistei şi s-a lovit cu capul de un copac. Medicii din Innsbruck au fost nevoiţi să îi inducă o comă (somn profund artificial, pentru a putea interveni eficient. Huidu a fost inconştient mai multe zile.

La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare. Prezentatorul TV a revenit în România pe 4 februarie.

Fratele lui Huidu, accident de motocicletă

În vara lui 2010 şi fratele lui Şerban Huidu, Vlad Huidu, a fost implicat într-un accident de motocicletă. Fratele vedetei Prima TV a fost internat atunci de urgenţă la Terapie Intensivă cu hemoragie internă şi ruptură de ficat. După câteva săptămâni de îngrijiri medicale, acesta a început să se simtă mai bine.

În 2008, soţia lui Huidu, Cristina, s-a accidentat tot la schi, în Italia. După o căzătură urâtă, ea şi-a rupt clavicula şi a fost transportată cu elicopterul la un spital din Elveţia.

Încă două accidente rutiere în care a fost implicat Huidu

În trecut, Huidu a mai trecut prin două accidente rutiere: unul în 2005, când a fost lovit de o maşină, în timp ce se afla pe motocicletă, şi a „zburat" câţiva metri în aer. A scăpat cu leziuni uşoare, datorită echipamentului de protecţie. Un alt accident în care a fost implicat Huidu, a avut loc în 2007, când automobilul său a fost lovit de o Ambulanţă.

Încă o dramă s-a petrecut în familia lui Şerban Huidu la începutul acestui an, când soacra sa a decedat, în urma unei congestii cerebrale. Atunci, „cârcotaşul" se afla încă internat în Austria. Soacra vedetei, Anna Matei, a murit neaşteptat, la vârsta de 62 de ani. Socrii lui Huidu se pregăteau să plece cu cei doi băieţi ai lui Şerban la Predeal când, brusc, femeii i s-a făcut rău. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite