Bilete suplimentate la concertul Nazareth din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nazareth
Nazareth

După ce s-au epuizat biletele cu loc puse în vânzare pentru concertul pe care trupa Nazareth îl va susţine în luna ianuarie, în Bucureşti, organizatorii au decis să le suplimenteze, potrivit unui comunicat de presă.

Celebra trupă scoţiană Nazareth va susţine un concert în Bucureşti, pe 27 ianuarie 2012, în Hard Rock Cafe. În deschidere vor cânta membrii formaţiei Trooper.

Organizatorii evenimentului au decis suplimentarea biletelor cu loc, acestea putând fi achiziţionate la preţul de 120 de lei. Mai sunt două categorii de bilete, de 400 de lei (un pachet VIP ce include întâlnire cu trupa, poză, disc semnat de către membrii trupei) şi de 90 de lei (în picioare).

Trupa Nazareth va promova la București cel mai recent album, „Big Dogz". Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate tânărului pictor Cătălin Achim, multiplu laureat al concursurilor naționale și internaționale de profil. Trei dintre cei prezenți la concert vor pleca acasă cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate într-o urnă la intrare, iar câştigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite