Beyoncé, acuzată de plagiat de o coregrafă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyoncé a lansat un nou videoclip, bine primit de fani şi de critici
Beyoncé a lansat un nou videoclip, bine primit de fani şi de critici

Cântăreaţa americană Beyoncé (29 de ani) a fost acuzată de plagiat de o coregrafă belgiană, care susţine că artista ar fi copiat în cel mai recent clip al ei, „Countdown", un dans pe care ea l-a conceput pentru clipul său.

 „Nu sunt nebună, dar acesta este un plagiat. Este un furt", a declarat coregrafa belgiană Anne Teresa De Keersmaeker. Coregrafa o mai acuză pe Beyoncé de faptul că nici măcar n-a încercat să ascundă plagiatul. „Pare să creadă că poate face asta pentru că este vorba de o celebritate", a adăugat De Keersmaeker.

Beyoncé nu incită însă spiritele pentru prima oară. Cântăreaţa a mai provocat o controversă la Gala MTV Video Music Awards, când a fost acuzată că a purtat o burtă falsă de gravidă. Ea apărut în faţa fotografilor şi le-a spus acestora că are o surpriză pentru ei, după care şi-a prins între mâini abdomenul proeminent, evidenţiindu-l de sub rochia largă pe care o purta.

Dans energic cu burtica de gravidă

În clipul piesei „Countdown", de pe albumul „4",  Beyoncé dansează provocator şi îşi etalează burtica de gravidă, îmbrăcată într-un costum mulat de diverse culori. Cel mai recent videoclip al artistei americane a fost lansat pe 6 octombrie, fiind foarte bine primit de fani şi critici. „Credeam că burtica o va împiedica să mai facă mişcările de dans cu care ne-a obişnuit, dar m-am înşelat. Arată foarte bine", a comentat un fan pe site-ul mtv.com. Beyoncé a devenită cunoscută la sfârşitul anilor '90, cu formaţia Destiny's Child. Ea este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe Premii Grammy, primind un număr de 16 trofee. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite