Basistul trupei Megadeth, pastor luteran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Ellefson, basistul trupei Megadeth, urmează un curs de religie, online, pentru a deveni pastor luteran.

Seminariile şi cursurile la distanţă, fiind predate pe Internet. Învăţând într-un mediu deloc tradiţional, David Ellefson este şi un student cu un statut deloc tradiţional, întrucât trupa heavy-metal în care activează a lansat albume cu titluri sugestive, precum „Killing Is My Business... And Business Is God!".

Amestecul de rock şi religie a făcut parte din viaţa lui Ellefson încă din copilărie. Crescând în Minnesota, părinţii lui asistau la fiecare slujbă de duminică.

În vara anului 1983, Ellefson s-a mutat la Los Angeles şi, după câteva săptămâni, a înfiinţat grupul Megadeth, care poartă numele unităţii de măsură ce echivalează cu moartea unui milion de persoane în urma unei explozii nucleare. La scurt timp după aceea, David Ellefson cânta la chitară bass pe scene importante, alături de alte trupe celebre, precum Metallica şi Slayer.

Stilul de viaţă al vedetelor rock l-a afectat pe Ellefson la vârsta de 25 de ani. S-a înscris într-un program de recuperare în 12 paşi. În acest program a avut ocazia să reia legătura cu religia şi credinţa, pe care le-a adoptat din nou în viaţa sa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite