Basistul lui Elton John s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Wayne Birch, în concert cu Elton John
Robert Wayne Birch, în concert cu Elton John

Robert Wayne Birch, basistul formaţiei care îl acompaniază pe cântăreţul Elton John, a fost găsit mort în Los Angeles. El s-ar fi sinucis, potrivit celor care se ocupă de anchetarea cazului.

Basistul a decedat în urma unei plăgi prin împuşcare în zona capului. Trupul neînsufleţit al muzicianului în vârstă de 56 de ani a fost descoperit în regiunea San Fernando Valley din Los Angeles, a declarat Ed Winter, directorul adjunct al Biroului de medicină legală din Los Angeles. Acesta a mai spus că, cel mai probabil, este vorba despre o sinucidere şi că nu au fost găsite semne vizibile ale consumului de droguri şi nici vreun bilet de adio. Robert Wayne Birch era căsătorit şi avea un fiu, Jonathan.

Birch a început să cânte la chitară bas în trupa care îl acompaniază pe Elton John la începutul anilor 1990. Ulterior, el a mai colaborat şi cu alţi muzicieni şi trupe de seamă, precum Billy Joel, Keith Emerson şi The Replacements. Robert Wayne Birch a fost un artist complex. El a cântat şi la saxofon şi la tobe.

Nici Elton John şi nici membrii staff-ului său nu au făcut până acum vreo declaraţie legată de decesul colegului lor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite