Băieţelul Shakirei, botezat de Nicu Gheară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa va aduce pe lume un băieţel peste trei luni
Cântăreaţa va aduce pe lume un băieţel peste trei luni

Cântăreaţa columbiană Shakira, care este însărcinată în şase luni cu fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, l-ar fi ales ca naş pentru băieţelul său pe omul de afaceri român Nicu Gheară.

Un român va deveni părintele spiritual al copilului celor două vedete. Este vorba despre omul de afaceri Nicu Gheară, potrivit nefiltrat.ro. De altfel, acesta le-a făcut cunoştinţă. Gerard Pique şi artista columbiană s-au cunoscut la o petrecere organizată de Nicu Gheară la Ibiza în cinstea fotbaliştilor Puyol, Fabregas şi Pique. „Dacă tot deveniseră campioni mondiali, m-am gândit că merită o surpriză şi astfel am adus cântăreaţa de la turneul final. Nu le venea să creadă. Pique a rămas mască şi s-a îndrăgostit pe loc de Shakira! Nu mai putea după ea!", declara la începutul anului trecut Nicu Gheară. Fostul fotbalist a mai spus atunci că ar accepta cu plăcere să fie naşul celor doi dacă ei îi vor propune.

Cântăreaţa a confirmat ieri, la postul german RTL, că va avea un băieţel. „Acest bărbat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Iar acum copilul!", a mai spus Shakira.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite