Bahmu sesizează Protecţia Copilului: Silviu s-a manifestat agresiv în relaţia cu copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu a depus plângere împotriva lui Silviu Prigoană la Protecţia Copilului, pe motiv că acesta este violent în prezenţa copiilor. Vedeta de televiziune e îngrijorată că atitudinea deputatului i-ar putea afecta grav pe cei mici.

În sesizarea depusă la Protecţia Copilului, Adriana Bahmuţeanu susţine că Silviu Prigoană îi traumatiza pe copii prin faptul că recurgea deseori la corecţii fizice, scrie rtv.net.

"S-a manifestat agresiv în relaţia cu copiii. Lucrul ăsta m-a durut cel mai mult. Mi-a fost greu să văd cum, în prezenţa mea, se întâmplă astfel de lucruri şi cum copiii mei suferă. Am depus o cerere la Protecţia Copilului Ilfov. Aştept o anchetă socială şi evaluarea unor psihologi specializaţi pe care îi va recomanda Direcţia pentru Protecţia Copilului. Eu încerc să îmi apăr copiii de asemenea traume", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Vedeta de televiziune spune că soţul ei a ameninţat-o că va apela la justiţie dacă nu se întoarce cu copii. "Ai termen 24 de ore să aduci copiii acasă. În caz contrar, voi aplica procedurile legale privind răpirea şi furtul şi nu mai răspund de consecinţe. Consultă-ţi avocaţii, părinţii, prietenii, dar, atenţie, răspunderea-ţi aparţine în totalitate. Fii înţeleaptă o dată-n viaţă", se arată în mesajul lui Prigoană.

Reprezentanţii de la Protecţia Copilului vor începe o anchetă socială în acest caz.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite