Backstage Boys, spectacol aniversar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa de improvizaţie Backstage Boys sărbătoreşte pe 9 noiembrie un an de activitate prin spectacolul aniversar ,,Backstage Men", la Teatrul Foarte Mic.

Improvizaţia este o artă specială şi are un mister aparte ce trebuie dezlegat direct de privitor. Backstage Boys crează totul pentru prima oară în faţa spectatorilor. Spectacolul nu are niciun fel de regie, scenariu sau alte pregătiri. Totul se întâmplă chiar sub ochii spectatorilor, pentru prima si singura dată. Nu există două spectacole „Backstage Boys" asemănătoare. Show-ul este controlat de un prezentator care preia sugestiile din sală şi le introduce în jocul actorilor.

Backstage Boys a fost iniţiată în toamna anului trecut, de şapte absolvenţi ai clasei de actorie, promoţia 2010, U.N.A.T.C., Bucureşti, în urma proiectului „Teatru sport! Cu Johnstone Babies" coordonat de Mihaela Sîrbu. Odată cu înfiinţarea trupei Backstage Boys, improvizatorii au schimbat formatul spectacolului, trecând la formula de improvizaţie clasică, dar au păstrat spiritul competitiv şi ritmul dinamic şi antrenant. De asemenea, au redefinit şi imaginea trupei, optând pentru materiale promoţionale originale (concepute şi realizate chiar de unul dintre improvizatori- Cătălin Coşarcă), inspirate de atmosfera, personajele şi poveştile filmelor noir. Backstage Boys este singura trupă de improvizatie din România care a introdus în spectacole proba de „Film Noir", având în minte situaţiile imprevizibile din America anilor '40.

Distribuţia este alcătuită din: Sever Bârzan, Cătălin Coşarcă, Ştefan Huluba, Vlad Mihu, Iulian Sfircea şi Vlad Şpilca.
La pian: Marian Hâncu. Preţul unui bilet este 20 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Foarte Mic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite