Arnold Schwarzenegger, la închisoare din cauza unui concurs de culturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arnold Schwarzenegger are 65 de ani acum
Arnold Schwarzenegger are 65 de ani acum

Fostul guvernator al statului american California a dezvăluit recent că a plătit pasiunea pentru culturism cu câteva zile de detenţie într-o închisoare din Austria când avea 18 ani. 

Arnold Schwarzenegger efectua serviciul militar obligatoriu în Austria când s-a strecurat din baza militară pentru a participa la Junior Mr. Europe, un concurs de culturism care se desfăşura în Germania. El a câştigat concursul, dar superiorii săi nu au trecut cu vederea actul de indisciplină şi l-au pedepsit cu închisoarea. Din fericire, Arnold a stat doar două-trei zile în închisoarea militară, a declarat el într-un interviu acordat postului de televiziune CBS News.

Ulterior, superiorii săi militari l-au susţinut la începutul carierei sale în culturism. Ei au creat pentru Arnold o sală de sport şi l-au ajutat să-şi procure o cantitate suficientă de alimente pentru a-i susţine efortul fizic intens.

În cadrul aceluiaşi interviu, fostul Mr. Universe a declarat că părinţii săi nu au privit cu ochi buni activitatea sa sportivă. „Mie îmi era însă foarte clar unde vroiam să ajung", a declarat Schwarzenegger.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite