Anthony Ciccone, fratele Madonnei, cerşeşte bani de mâncare şi doarme sub un pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna
Madonna

Cântăreaţa Madonna are o avere personală estimată la 650 de milioane de lire sterline şi este una dintre cele mai mari artiste din showbiz-ul international. Cu toate acestea, Anthony Ciccone, unul dintre fraţii divei, doarme sub un pod şi îşi cerşeşte mâncarea pe stradă, potrivit „Daily Mail".

Anthony Ciccone a povestit pentru publicaţia „The Michigan Messenger" că şi-a petrecut iarna trecută sub un pod din oraş şi că merge să mănânce la cantina unei biserici.
„Familia mi-a întors spatele tocmai când treceam prin cel mai greu moment din viaţa mea. Mi-am pus de zeci de mii de ori iîntrebarea: „Cum se face că sora mea e milionară şi eu un cerşetor?". Cred că în situaţia mea s-ar putea afla oricine. Niciodată să nu spui niciodată", a declarat fratele Madonnei.
Acesta a fost singurul comentariu pe care Anthony l-a facut referitor la diva. El traieste pe strazile orasului de aproximativ un an de zile, de cand si-a pierdut locul de munca.
„Nu mai am niciun venit. Am ajuns să strâng sticle şi tot felul de lucruri pe care apoi să le vând", a mai spus bărbatul.
Anthony a mai mărturisit că merge în holul închisorii oraşului sau prin magazine pentru a se încălzi puţin, iar mâncare primeşte din mila oamenilor credincioşi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite