AnnaSophia Robb, actriţa care va juca rolul principal în „The Carrie Diaries“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AnnaSophia Robb va juca rolul lui Carrie Bradshaw
AnnaSophia Robb va juca rolul lui Carrie Bradshaw

Producătorii serialului „Totul despre Sex" / "Sex and The City" au ales actriţa care va juca rolul principal în „The Carrie Diaries", serialul despre tinereţea lui Carrie Bradshaw.

AnnaSophia Robb, o actriţă americană de numai 18 ani, a fost aleasă pentru rolul din „The Carrie Diaries", a cărei acţiune se petrece înaintea producţiilor „Totul despre sex", scrie „The Daily Mail".

„Când AnnaSophia Robb a intrat în cameră (la audiţii), am ştiut că am găsit ceea ce căutam. Graţia ei, inteligenţa, simţul umorului şi natura ei empatică o fac să fie fata perfectă pentru a o personifica pe tânăra Carrie Bradshaw. Faptul că ea iubeşte o pereche de pantofi cu toc nu poate dăuna nimănui", a declarat Amy B.Harris, producătorul executiv al show-ului.

În echipa de producţie a fost cooptat şi stilistul Eric Daman, câştigătorul unui premiu Emmy, care a lucrat şi la seria originală, iar acum este designerul costumelor din serialul „Gossip Girl", a făcut ca transformarea tinerei actriţe să fie una spectaculoasă.

Tânăra actriţă americană este cunoscută pentru rolul ei secundar din filmul "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", când a apărut alături de Johnny Depp în rolul fetiţei răsfăţate Violet Beauregarde. Avea atunci numai 11 ani. Anul trecut, AnnaSophia Robb a apărut în filmul "Soul Surfer", primul ei rol principal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite