Aniston: „Nu mă simt bătrână“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Actriţa Jennifer Aniston (40 de ani) a declarat, într-un interviu pentru revista „InStyle", că se simte tânără şi plină de viaţă: „Ştii ce mă face să nu mă simt bătrână? Când văd fetele de douăzeci şi ceva de ani sau noua generaţie de actriţe care vin şi mă întreabă: «Nu suntem cumva de aceeaşi vârstă?»", a spus ea.

Actriţa a declarat că anul 2012 i-a adus pace şi bucurie în suflet alături de noul ei iubit Justin Theroux (40 de ani). Cei doi s-au întâlnit în timpul filmărilor la pelicula „Wanderlust", care a fost lansată în cinematografe luna trecută. „A fost una dintre experienţele de film cele mai idilice pe care le-am avut vreodată. Am petrecut trei luni împreună pe un lac, râdeam tot timpul. Am devenit o familie",  a mărturisit Aniston.

Vrea să dea jos câteva kilograme

În fotografiile din reviste, Aniston arată fantastic, având un corp tonifiat şi picioare fără pic de celulită. Cu toate acestea, mai are ceva de lucru la sală, după cum ea însăşi a declarat: „Mai am de dat jos cele câteva kilograme care s-au depus după ce m-am lăsat de fumat". Jennifer a mai spus că se simte foarte bine într-o ţinută tinerească, în jeanşi, şi că îi place să poarte tricourile iubitului ei.

Întrebată care este cea mai greşită prejudecată despre ea, fosta soţie a lui Brad Pitt a răspuns: „Sunt atât de multe!... Aş spune că triunghiul cu fostul meu soţ şi că există o duşmănie de moarte între mine şi Angelina Jolie. Este o poveste care nu are nimic de-a face cu realitatea",  a punctat ea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite