Angela Similea, în pragul falimentului din cauza datoriilor lăsate de soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Similea
Angela Similea

Cântăreaţa Angela Similea are datorii de 6 milioane de euro la bănci şi a pierdut 12 din cele 15 procese de executare silită ce i-au fost intentate după moartea soţului ei, Victor Surdu.

Cea supranumită „Doamna muzicii uşoare româneşti" este în pragul falimentului şi riscă să rămână pe drumuri, potrivit realitatea.net. Una dintre casele care urmează să fie vândute pentru recuperarea datoriilor se află la Belciugatele, judeţul Călăraşi. Artista are mari problemele financiare pentru că, de la Victor Surdu, soţul ei decedat în primăvara acestui an, a moştenit doar datorii iar băncile i-au revendicat toate proprietăţile
Victor Surdu a împrumutat 700.000 de euro de la bănci în 2007, la care s-au adăugat dobânzi şi penalităţi, datoria ajungând în prezent la 6 milioane de euro. Angela Similea a pierdut deja două proprietăţi anul acesta, care au fost preluate de bănci la doar câteva zile după ce soţul ei a trecut în nefiinţă.
Artista a reuşit până acum să-şi protejeze apartamentul din Capitală şi un conac din judeţul Călăraşi pe care l-a trecut pe numele copiilor. Dar chiar şi în aceste condiţii creditorii au obţinut executarea silită.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite