Andrei Gheorghe: “Primul sărut a fost cu un băiat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe

Realizatorul TV a mărturisit că prima lecţie a sărutului a primit-o de la un prieten. Întâmplarea a avut loc pe vremea când era elev în clasa a cincea şi se afla într-o tabără, scrie eva.ro.

"Prima oară m-am sărutat cu un băiat, a fost interesant şi îi sunt şi recunoscător, Dănuţ îl chema. Eram în clasa a cincea, şapte băieţi în tabără (...) şi ce poţi să faci în tabără după ce profesorii vă lasă singuri? Cretinisme. Într-o seară, Dănuţ al nostru, după ce un alt băiat ne-a învăţat Balaurul, când îţi tragi fumul expirat pe gură înapoi pe nas, chestie ce ni se părea tare cool... şi la un moment dat Dănuţ întreabă dacă ştim să sărutăm o fată. Noi îi zicem că da, dar el 'nu mă, cu limba'. Păi oau cum se face asta? A venit Dănutz, m-a luat, m-a sărutat, şi toţi erau «bă da ce îi face acum, îi bagă limba în gură». Dănuţ era un băiat drăguţ, obraznic, tupeist, arogant, a devenit cel mai cool, a fost funny experienţa şi rememorând acea fracţiune de secundă... am simţit dulcele, am simşit tandreţea, chestia aia care nu mai era copilărească", a povestit realizatorul TV.

Andrei Gheorghe spune că această experienţă i-a fost de folos mai târziu, pentru că, mai târziu, a devenit, la rândul său, "instructor".
"După această întâmplare nu m-am mai sărutat cu nimeni ani de zile, deh, fetele cu care umblam eu nu voiau să se sărute, voiau să se pupe că erau fetiţe mici, însă mi-a fost de ajutor, pentru că, atunci când a fost nevoie, am fost pregătit şi, între timp, eu mi-am învăţat toţi verişorii şi verişoarele", a mărturist Andrei Gheorghe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite