Andreea Raicu şi Tudor Chirilă, o iubire neîmplinită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au luat-o pe drumuri separate
Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au luat-o pe drumuri separate

Vedeta postului prima TV şi solistul trupei Vama au avut o relaţie tumultuoasă, presărată cu certuri şi împăcări. Deşi cei doi au încercat, în câteva rânduri, să-şi mai acorde o şansă, în cele din urmă, diferenţele dintre ei şi-au spus cuvântul.

Vedeta Prima TV Andreea Raicu şi cântăreţul Tudor Chirilă s-au despărţit din nou, după o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, care a ajuns în atenţia publicului încă din 2006, când cei doi au devenit un cuplu.

Separarea a fost confirmată de Andreea. „Ţin să confirm acest lucru pentru a evita eventualele speculaţii. Este singurul meu comentariu legat de acest subiect", a declarat vedeta postului Prima TV, într-un interviu acordat revistei „Viva".

În acelaşi interviu, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că îşi doreşte să găsească pe cineva care să aibă aceleaşi valori morale cu ale sale. „Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtăşească aceleaşi valori ca acelea care mă conduc pe mine în viaţă: respect, încredere şi corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea".

Povestea dintre Andreea şi Tudor a început în vara lui 2006, când cei doi se afişau împreună pentru prima oară la un concert al trupei Voltaj. Un sărut în faţa camerelor de filmat şi a aparatelor de fotografiat a oficializat relaţia celor două vedete. Deşi au existat unele speculaţii cum că alăturarea numelor celor doi ar fi un truc de marketing pentru două vedete cu cotele în scădere, Andreea şi Tudor au demonstrat contrariul.

Şi, cu toate că gurile rele nu le-au acordat prea multe şanse la început, mulţi fiind sceptici în privinţa compatibilităţii dintre modelul preferat al Irinei Schrotter şi solistul formaţiei Vama Veche, povestea dintre Andreea şi Tudor a mers mai departe, timp de doi ani.

Reflectată în presă, relaţia n-a părut a fi tocmai lapte şi miere, fiind presărată cu certuri şi cu împăcări. Discreţi în privinţa vieţii lor personale, atât Andreea, cât şi Tudor au încercat pe cât posibil să evite expunerea în public. Chiar şi aşa, presa tabloidă a mediatizat intens orice apariţie a celor doi. Speculaţii cu privire la posibile despărţiri au existat tot timpul, aşa cum au existat şi zvonuri cu privire la o posibilă căsătorie, toate infirmate însă la momentul respectiv.

După o relaţie tumultoasă care a durat doi ani, Andreea şi Tudor s-au hotărât să pună punct. În toamna lui 2008, cei doi îşi anunţau fiecare separarea pe blogurile personale. „Este public. Andreea şi cu mine am ales să ne despărţim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii", scria Tudor Chirilă pe blogul său. Şi Andreea confirma, tot pe blogul personal, ruperea relaţiei cu Chirilă. „Este o dimineaţă agitată...Sună telefonul. Jurnaliştii încearcă să-mi smulgă declaraţii suplimentare. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea personală. Trebuie să vă împărtăşesc şi vouă... ne-am despărţit. Mai mult decât atât n-am să comentez pe acest subiect", mărturisea vedeta Prima TV.

La aproape doi ani de la despărţire, în vara lui 2010, cei doi erau suprinşi împreună de către paparazzi în centrul vechi al Bucureştiului, ţinându-se de mână. Cu toate că nici Andreea, nici Tudor nu au anunţat oficial împăcarea, cuplul părea că şi-a mai dat o şansă. Cei doi au început să se afişeze din nou la evenimente mondene, dând de înţeles că au pus deoparte divergenţele din trecut. Fericirea n-a durat însă prea mult şi Andreea a anunţat încă o dată despărţirea de Tudor, fără să dorească să comenteze motivele separării.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite