Andreea Raicu despre discursul Regelui Mihai: „Cel mai impresionant moment de la Revoluţie până acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe vedete din România au privit cu emoţie discursul Regelui Mihai şi i-au adresat fostului monarh urările lor.

Andreea Raicu a fost profund impresionată de discursul Regelui Mihai, după cum a mărturisit într-o postare de pe blogul său.

„Am asistat la cel mai impresionant moment de la Revoluţie până acum: discursul Regelui Mihai ţinut în Parlamentul României. O lecţie de viaţă spusă cu o eleganţă greu de descris. Nu sunt o monarhistă, dar discursul la care am asistat astăzi e o adevărată lecţie, pe care doar Majestatea sa putea sa ne-o putea da. Nu am cuvinte... am lacrimi...un moment extrem de emoţionant", a scris vedeta Prima TV.

Şi vedeta Antena 1 Dan Negru are o afinitate pentru fostul monarh al României. „Cândva am să povestesc pe blog despre şansa pe care am avut-o, de a-l întâlni pe Regele Mihai. M-a fascinat scurta discuţie purtată la castelul Săvârşin, cândva, într-un Crăciun... Cel mai mare român, neamţul Carol I, a clădit România modernă. Astăzi e atât de uşor să vorbeşti despre regalitate, e chiar o modă să o faci... Toate televiziunile se înghesuie să prindă imagini, talk-showuri, reportaje monarhice. Fără frica anilor '90. Am prins frica aia... Azi e târziu. Atunci, în '90-'91 când încă se mai putea, prea puţini aveau curaj", a scris Dan Negru pe blogul său.

Tenorul Vlad Miriţă, care va cânta în această seară la Opera din Bucureşti, în cadrul unui spectacol organizat în cinstea Regelui Mihai, a postat o scurtă declaraţie pe profilul său de Facebook. „În seara asta am onoarea să mă aflu printre artiştii care vor cânta la aniversarea Majestăţii Sale Regele Mihai... Împlineşte 90 de ani! Vom fi pe scenă soprana Nelly Miricioiu, eu şi Teodor Ilincăi... Să ne ţineţi pumnii!".

„Mulţi ani, Majestate!", a fost o urare simplă, dar transmisă din suflet de Toni Grecu, liderul Serviciului Român de Comedie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite