Andreea Raicu are revistă online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Raicu
Andreea Raicu

După lansarea DVD-ului Stylepedia şi a aplicaţiei Facebook Stilist Personal, Andreea Raicu prezintă un nou proiect: o revistă lifestyle online, www.andreearaicu.ro.

Modă, frumuseţe sau sănătate sunt doar câteva dintre subiectele abordate de Andreea şi echipa redacţională.

Lucrurile care diferenţiază noul website de cele deja existente pe piaţa on line româneasca sunt abordarea personalizată a subiectelor (inspirate de experienţele Andreei şi ale echipei sale) şi accentul pus pe interactivitatea cu publicul cititor. Secţiunea Club este locul unde vor fi publicate poveştile cititoarelor.

„Paşii pe care i-am făcut încă de la începuturile carierei m-au condus către această direcţie. www.andreearaicu.ro vorbeşte despre valorile mele, pe care le-am câştigat în urma tuturor experienţelor prin care am trecut. Îmi doresc ca în jurul revistei online să se creeze o comunitate de oameni care vor să trăiască frumos, să fie interesaţi de articolele noastre şi să ne dea şi ei, la rândul lor, sfaturi din propria experienţă. Obiectivul nostru este ca această revistă să ajungă în top 10 site-uri de referinţă în domeniul lifestyle feminin", spune vedeta Prima TV.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite