Andreea Raicu ajută la emanciparea fetelor de la ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al treilea sezon „Miss fata de la ţară" ia startul luni, 19 septembrie, la 20:30, la Prima TV, cu aceeaşi Andreea Raicu la cârmă.

„Misiunea mea este să le fac fetelor adaptarea la viaţa şi provocările din Bucureşti cât mai uşoară", declară vedeta Prima TV, dornică să ne prezinte cele mai sincere şi naturale fete de la ţară, selecţionate din diferite colţuri ale ţării de Alex Velea, Elena Gheorghe, Dan Bordeianu, Dana Săvuică, Connect-R, Xonia, Aurelian Temişan şi Cornel Păsat - pentru noul sezon „Miss fata de la ţară".
„Principala noutate este faptul că nu mai avem şase fete în concurs, ci opt. În această vară au curs mesajele în care ni se sugera să avem mai multe fete în emisiune, oameni care ne invitau şi în satul lor. În cele din urmă, după o documentare şi o analiză riguroase, s-a luat decizia să mărim numărul de fete. Pentru noi înseamnă muncă mai multă, pentru fete o competiţie mai acerbă", spune Andreea.
După părerea frumoasei prezentatoare, câştigătoarea concursului trebuie să posede mai mult decât frumuseţe fizică: „Imaginea noastră nu înseamnă doar îmbrăcăminte, păr şi machiaj, ci şi cultură, dorinţa de a evolua, vorbi corect, o atitudine demnă, tolerantă..."
Citeşte mâine, în ziarul „Adevărul", detalii despre cel mai nou sezon „Miss fata de la ţară" !

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite