Andreea Raicu, sprijin pentru fetele de la sat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al treilea sezon „Miss fata de la ţară“ ia startul astăzi, de la 20.30, la Prima TV, cu aceeaşi Andreea Raicu la cârmă. „Fac fetelor adaptarea la viaţa din Bucureşti mai uşoară“, spune Andreea Raicu. În acest sezon, vedeta Prima TV se va implica mai mult în pregătirea concurentelor.

„Adevărul": Cum a prins acest concurs ajuns la cea de-a treia ediţie?

Andreea Raicu: Am reuşit să demonstrăm că este un produs bun, autentic. Acum, la un an, „Miss fata de la ţară" este un produs de export, din această toamnă, emisiunea este produsă şi în Ucraina şi, în curând, şi în alte ţări.

Ce noutăţi aduce acest sezon?

Principala noutate este faptul că nu mai avem şase fete în concurs, ci opt. În această vară au curs mesajele în care ni se sugera să avem mai multe fete în emisiune, oameni care ne invitau şi în satul lor. În cele din urmă, după o documentare şi o analiză riguroase, s-a luat decizia să mărim numărul de fete. Pentru noi înseamnă muncă mai multă, pentru fete, o competiţie mai acerbă.

Cum se aleg satele sau comunele unde au loc castingurile, pe ce criterii?

Principalul criteriu de alegere a localităţilor ar fi un stil de viaţă cât mai apropiat de cel al satului de odinioară: valorile, obiceiurile, munca în agricultură şi gospodărie, dragostea de frumos şi simplu, dar şi frumuseţea zonei - naturală sau arhitecturală. Nu e o muncă uşoară în identificarea localităţilor, e din ce în ce mai greu să găseşti acel loc pe care îl numeam: „la ţară". Din păcate, în zonele în care se mai păstrează acel ceva al satului românesc, tinerii sunt din ce în ce mai puţini. A fost o muncă destul de grea a colegilor mei în a alege locurile: documentare, prospecţie, recensământ al fetelor.

Ce mai fac câştigătoarele ediţiilor precedente?

Prima câştigătoare a emisiunii, Flori, s-a stabilit în Bucureşti pentru că are un contract cu o firmă cunoscută din industria modellingului. Dorina, câştigătoarea sezonului doi, a avut o vară destul de încărcată, a trebuit să înveţe pentru examenul de Bacalaureat, iar acum încearcă să-şi facă planuri de viitor.

Care au fost, din punctul tău de vedere, cele mai dificile probe la ediţiile anterioare?

Au fost probe care le-au adus uneori la limită, dar reuşeau să se mobilizeze pentru următoarea probă destul de repede. Greul constant a fost dorul de casă, mediul total diferit, carnea de găină care nu avea gustul celei din ogradă, ritmul rapid în care cunoşteau oameni noi.

"Cred că principalul atu al emisiunii sunt fetele, sincere, naturale, dornice să înveţe.''
Andreea Raicu prezentatoare TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite