Andreea Raicu, prezentatoare TV: „Mă bucur că voi lucra cu aceşti copii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezinvolţi şi inteligenţi: aşa îi caracterizează vedeta pe concurenţii talent-show-ului „M-a făcut mama artist“, care începe azi, de la 20.30, la Prima TV.

„M-a făcut mama artist" este primul show în care mamele au un rol important în devenirea artistică a copiilor lor. Cei 11 tineri care îşi doresc o carieră muzicală vor fi notaţi de un juriu din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu şi ConnectR. Vedetele vor da note şi vor trimite la baraj concurenţii clasaţi pe ultimele două locuri, dar decizia crucială - cine rămâne în joc şi cine pleacă - va fi luată de mame. Dan Finţescu  este co-prezentator al emisiunii, alături de Andreea Raicu.

„Adevărul": După preselecţii, ţi-ai făcut o impresie despre copii şi mame?

Andreea Raicu: Am fost alături de ei de la prima fază a concursului, preselecţiile, apoi ne-am reîntâlnit la venirea lor în Bucureşti. Am descoperit că, pe lângă talent, copiii sunt foarte bine crescuţi, extrem de dezinvolţi şi inteligenţi. Mă bucur că voi lucra cu ei. Dan (Finţescu, n.r.)  mi-a spus că mamele lor sunt femei remarcabile. Rolurile noastre sunt clar definite în formatul emisiunii. Eu mă ocup de copii şi menţin relaţia cu juriul, iar Dan este mereu în mijlocul mamelor. În timpul pe care l-am petrecut împreună am remarcat că sunt o echipă care funcţionează. Sper să nu ne dezamăgească.

Te-ai întors vreo clipă la „momentul zero" când debutai pe sticlă la postul care abia se născuse, PRO TV? 

Inevitabil faci comparaţia. Observ o deosebire şi, din fericire, e una în bine: aceşti copii sunt mult mai relaxaţi decât eram eu. Dar, în rest, toate celelalte lucruri erau acolo: bucuria începutului, emoţiile, dorinţa de muncă şi de a realiza ceva.

Cum te-a susţinut mama ta la începutul carierei?

Mama mea a fost mereu alături de mine. A ştiut să mă încurajeze să fac lucrurile care îmi plac şi care mi se potrivesc. Mama e prietena mea cea mai bună, e omul căruia pot să-i spun totul şi să-i cer sfatul pentru că ştiu că nu mă judecă.

Talent-show-urile sunt la modă. Cu ce veţi convinge publicul să se uite la încă o emisiune de acest tip?

La fel ca în fashion, şi în televiziune există trenduri în ceea ce priveşte formatele TV, iar acest format se înscrie în această linie. Atuul nostru vine din ineditul formatului. Dincolo de o emisiune în care se cântă şi un juriu care judecă performanţa concurenţilor, noi avem un ingredient-surpriză: mamele. Ele sunt cele care stabilesc cine rămâne şi cine pleacă din emisiune. Tot ele se implică activ în pregătirea copiilor lor. Un alt lucru important pe care vreau să îl menţionez este premiul. La „M-a făcut mama artist", premiul nu constă într-o sumă de bani care poate fi cheltuită pe orice, numai nu în viitorul copilului, ci într-o bursă la Berklee College of Music, o întâlnire cu Justin Bieber şi un contract cu casa de discuri Roton. Asta pentru că noi chiar vrem să avem un câştigător care să aibă toate şansele să reuşească să îşi facă o carieră în muzică.

Ai experienţa unui talent-show mare, „Megastar". Făcând o comparaţie, care ţi se pare mai solicitant?

E o muncă pe care o fac cu plăcere, uneori e mai obositor, alteori e teribil de amuzant, e ca în viaţă. Fiecare emisiune îşi are provocările ei, iar eu iubesc provocările. Îţi propun să vorbim despre acest lucru la finalul emisiunii. Suntem la început şi nu aş putea face o comparaţie obiectivă.

"Premiul nu constă într-o sumă de bani care poate fi cheltuită pe orice, ci într-o bursă la Berklee College of Music."

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite