„Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu continuă conflictul cu Zâna Surprizelor şi spune că aceasta nu o va mai putea ataca, potrivit contractului cu Realitatea TV.

Moderatoarea TV Mihaela Rădulescu s-a hotărât, în sfârşit, să se întoarcă  pe micul ecran. Din 20 mai, ea va prezenta emisiunea „Alegerile Mihaelei", ce va fi difuzată pe Realitatea TV.

Vedeta a declarat într-un interviu pentru „Pro TV Magazin" că, dacă va fi colegă cu Andreea Marin - care ar urma să realizeze la rândul său o emisiune pentru acelaşi post -, aceasta „va trebui să o iubească cu forţa".

Diva emisiunii „Duminica în familie" nu se află la prima ofertă pentru a se întoarce pe sticlă, însă a recunoscut că propunerea celor de la Realitatea TV a fost cea mai potrivită pentru cerinţele sale. I-a plăcut cu adevărat deoarece, spune ea, are elemente noi, conţine „divertisment sănătos, decent şi merge pe ideea proiectelor scurte şi intense, care nu o ţin mult timp departe de copilul ei".

Mihaela vrea o emisiune de calitate

Aceasta a mai precizat că ea va fi cea care va alege invitaţii şi subiecte pentru că îţi doreşte ca emisiunea să fie una de calitate.

„Cine are o realizare surprinzătoare va fi acolo, cine face legea în muzica românească, cine e în topurile româneşti şi internaţionale, cine spune o poveste frumoasă despre lumea în care trăim va fi acolo, în direct. Una dintre noutăţile pe care vi le pot dezvălui e că vom fi foarte conectaţi la actualitate, având transmisii în direct din mai multe zone ale ţării în care se întâmplă ceva demn de povestit tuturor, atât din mediul artistic, cât şi din cel sportiv sau cultural", a povestit aceasta.

Întrebată fiind în cadrul interviului pentru Pro TV Magazin ce părere are despre faptul că şi Andreea Marin ar urma să realizeze o emisiune la Realitatea TV, Mihaela Rădulescu a răspuns: „Nicio părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa. Ce situaţie!".

Realitatea tv infirmă spusele Mihaelei

Pe de altă parte, contactată de jurnaliştii „Adevărul", Andreea Marin Bănică a spus că nu are nimic de comentat în legătură cu afirmaţiile făcute de viitoarea colegă de televiziune şi că refuză să răspundă la răutăţile acesteia.

Reprezentantul postului Realitatea TV, Bogdan Gheorghe, a declarat şi el pentru „Adevărul" că atât contractul de colaborare pe care îl are televiziunea cu Fundaţia „Preţuieşte Viaţa", înfiinţată de Andreea Marin Bănică, cât şi contractul cu Mihaela Rădulescu nu conţin clauze care să impună amenzi în cazul unor atacuri publice.

Acesta a ţinut să precizeze că sunt două colaborări independente care nu constrâng cu absolut nimic declaraţiile publice ale celor două vedete.

"Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine."

Mihaela Rădulescu prezentatoare TV

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite