Andreea Marin Bănică, despre scandalul din Click!: Aceste lucruri ne-au unit mai mult pentru că ţinem foarte tare la ideea de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitaţi la emisiunea „Sinteza zilei" de la Antena 3, soţii Bănică au acordat primul interviu împreună, vorbind despre "infidelităţile" cântăreţului, despre copiii lor şi cât de importantă este familia pentru ei.

„Interesant că invitaţia a fost făcută înainte de toată tevatura aceasta", a spus Andreea Marin, făcând referire la speculaţiile privind infidelitatea soţului ei din ultimele zile. Ştefan Bănică a precizat că trebuie să ia poziţie "faţă de cei care nu ne plac aşa cum suntem. Relaţia familiei mele cu o anumită parte a presei mondene. De la început ne-am permis dreptul ca viaţa privată să fie a noastră", a spus Ştefan.

„Există o limită: încercarea de denigrare este falsă. În presa de scandal sunt descris ca zgârcit, afemeiat iar Andreea este falsă. Aceasta este ideea", a punctat Ştefan.

"Am fost urmărit timp de trei zile la rând. Nu mi-a cerut nimeni interviu. Ziariştii respectivi m-au aşteptat vineri, au pomenit numele Adrianei Popa, dar în ziar se întrebau cine este blonda misterioasă.  Adriana Popa nu este o persoană publică. De unde până unde o urmăreşti, interceptezi o convorbire privată? ", a mai adăugat cântăreţul.

"A filma în casa scării este un spaţiu privat", a spus Andreea Marin, care a fost completată imediat de soţul ei:  "S-a ajuns acolo încât s-au pus camere video în faţa apartamentului meu şi conform Codului Civil se pedepseşte. Toate datele blocului meu sunt făcute publice. Cine vă dă dreptul oameni buni să faceţi asta?", s-a revoltat Ştefan Bănică.

DESPRE COPIII LOR

"Copiii noştri nu sunt persoane publice. Să nu mă întrebe nimeni ce a simţit copilul meu când a auzit la televizor că eu aş fi presupusul tată al unui alt copil. Cine îi repară lui sufletul?... După ce am acţionat o publicaţie în instanţă au pus o bandă neagră pe ochi în fotografiile cu copiii mei", a spus Ştefan.

"Copilul meu este urmărit în parc...", a punctat Andreea.

"Ce obţii tu când dai aceleaşi imagini, din acelaşi parc? Că face aia mică caca lîngă un copac?", a întrebat retoric interpretul.

"Aceste lucruri ne-au unit mai mult, pentru că ţinem foarte tare la ideea de familie. Vrem să fim un scut în jurul copiilor noştri. Puterea noastră vine din faptul că ţinem unul la altul şi nu ne poate dicta cineva pe ce drum să o luăm. La început m-am consumat de ideea că în fiecare clipă pot fi urmărită, după care nu mi-a mai păsat. Am avut chiar încăpăţânarea de a face lucrurile pe invers" a zis Andreea.

"La botezul fiicei noastre am avut o armată de oameni în faţa casei noastre. Trebuia să fac aşa?" (n.r- Ştefan s-a ridicat şi a mimat că arată copilul mulţimii)

"Mama mea sau tata, Dumnezeu să-l ierte, nu ar fi înţeles această lipsă de respect, această negativitate care planează asupra noastră..." a zis Ştefan.

"Îmi plac oamenii care privesc în urmă. Dacă am promis ceva, acel lucru l-am făcut. Există mulţi oameni care văd diferenţa între cei care doar spun şi cei care şi fac ceea ce spun. Asta mă încurajează. Am primit sute de mesaje de susţinere pe internet zilele acestea pentru noi", a adăugat Andreea.

"A fost ceva care v-a dat peste cap?" a intrebat Mihai Gâdea

"În momentul când am ieşiti din maternitate cu fetiţa ,soţul meu s-a gândit că e bine să fim protejaţi şi am avut o maşină care să meargă înaintea noastră. Când am mai avut doi paşi până la maşină, eram înconjuraţi de bliţuri. Pe drum, Ştefan nu mai ştia cum să conducă, putea face un accident. Trebuia să mergem la un spital privat, noi am mers la un spital de stat. Când pui viaţa familiei mele în pericol nu e OK", a povestit Andreea.

"Există un cântec la meu numit Protest care vorbeşte despre vedeta de carton. Ea există. Nu o condamn, dar eu personal am o altă cale. Pe mine nu m-a lansat presa, nu m-a lansat televiziunea. Nu am fost înnebunit să apar în ziare. Sunt convins că voi fi urmărit în continuare, dar noi vrem să ne trăim viaţa liniştiţi în continuare", a zis Ştefan.

"Credeţi că cineva vrea să vă despartă? a intrebat Gâdea.

Ştefan nu a dat un răspuns la această întrebare, dar a insistat pe deontologia jurnalistului şi a invitat telespectatorii să vadă "Cui i-e frică de Virginia Woolf?" în care joacă şi în care este vorba de o dramă de familie.

"Fiind femeie am încercat să fiu mai tolerantă, să am un dialog corect chiar şi cu colegii care au scris aceste «minuni» în ziarul de azi. Dar pur şi simplu au depăşit o limită", a spus Andreea

"Am vorbit pentru publicul nostru,  în această seară, aici. Du-te la teatru, du-te la concert, judecă-mă pentru ce fac acolo, e dreptul tău, ai plătit bilet. Îmi respect meseria, îmi respect publicul. Meseria mea e una frumoasă", a lansat un îndemn Ştefan.

"Omul care te judecă trebuie să te cunoască dincolo de ştampilele care ţi se pun. Noi suntem deschişi. Am primit chiar critici de la soţul meu că sunt prea deschisă. Când sunt întrebată ce mai face fiica mea, le răspund", a zis Andreea.

"Sunteţi fericiţi?", a întrebat moderatorul emisiunii.

"Niciodată. Pentru că întotdeauna vrem mai mult", a răspuns prompt Andreea.

"Sunt fericit chiar şi acum când eu sunt acuzat, târât în scandaluri, că soţia mea este alături de mine, că suntem noi, că importantă este familia noastră. Familia este oaza mea de linişte", a adăugat Ştefan.

"Îmi amintesc de anul trecut când am fost în Austria şi am primit un premiu pentru acţiunile umanitare, când am fost la Geneva şi o invenţie a mea a fost premiată. Acestea sunt lucrurile care contează", a spus Andreea.

"Anul acesta împlinim zece ani de concerte de Crăciun. Vreau să mulţumesc celor care au fost alături de mine în aceşti zece ani", a zis Ştefan, răspunzând unor fani de pe Facebook.  "Există site, există facebook şi în măsura în care pot să răspund, răspund", a adăugat cântăreţul.

Emisiunea s-a încheiat pe fondul sonor al melodiei "Te iubesc, femeie".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite