Andreea Marin Bănică a reclamat emisiunea „Cancan TV“ la CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin Bănică a reclamat la Consiliul Naţional al Audiovizualului emisiunea „Cancan TV" - transmisă la Kanal D pe 1 septembrie - în care au fost difuzate fără acordul său imagini în timp ce lua masa la un restaurant, potrivit Mediafax.

Vedeta a precizat că astfel i s-au încălcat dreptul la viaţă privată şi dreptul la propria imagine. „Fac precizarea că această emisiune, «Cancan TV», în care mi s-au încălcat drepturile, a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D. Deşi respect acest post de televiziune şi în cadrul său am fost de acord în mai multe rânduri să ofer interviuri ce s-au dovedit a fi de calitate, respectând deontologia profesională (...), din păcate, am fost pusă într-o situaţie în care trebuie să acţionez, pentru că am o mare responsabilitate atât faţă de mine, cât şi faţă de familia mea", a scris Andreea Marin Bănică în sesizarea transmisă CNA.

Vezi aici sesizarea transmisă de Andreea Marin Consiliului Naţional al Audiovizualului

CNA a primit două sesizări şi de la producătoarea Dana Mladin şi de la Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii „Acces Direct" de la Antena 1. Sesizările au vizat tot emisiunea „Cancan TV".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite