Andreea Marin Bănică a intervievat-o pe Reese Witherspoon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin Bănică şi Reese Witherspoon
Andreea Marin Bănică şi Reese Witherspoon

Andreea Marin Bănică a realizat un interviu cu actriţa americană Reese Witherspoon, ambasadorul luptei împotriva violenţei domestice şi susţinerii adăposturilor pentru femeile aflate în situaţii limită, organizată de Fundaţia Avon pentru Femei, la nivel global.

Zilele acestea, la Washington, are loc a doua ediţie a Conferinţei Mondiale dedicate luptei împotriva violenţei domestice şi susţinerii adăposturilor pentru femeile aflate în situaţii limită şi a copiilor lor, organizată de Fundaţia Avon pentru Femei.
Deschiderea săptămânii de evenimente a fost făcută în prezenţa Alteţei Sale Regale, Prinţesa Mary a Danemarcei.
Peste 1500 de persoane din 96 de ţări s-au aflat zilele acestea la Washington pentru o săptămână în care să-şi împărtăşească ideile, să găsească soluţii, să afle cum pot schimba legi, cum pot îndrepta suferinţa a peste un miliard de femei din întreaga lume (conform statisticilor, o treime dintre femeile lumii şi copiilor lor sunt victime ale violenţei domestice).
„Ambasadorul cauzei la nivel global este actriţa Reese Witherspoon, pe care am avut şansa să o intervievez şi ne vom bucura de căldura ei în următorul număr al revistei «Business Woman». Purta o singură şi discretă bijuterie: lănţişorul cu pandativ de argint care simbolizează un cerc al sprijinului oferit femeilor din întreaga lume, un simbol al campaniei mondiale". Prin vânzarea acestui pandativ se adună fonduri pentru susţinerea adăposturilor dedicate femeilor care trăiesc experienţa traumatizantă a violenţei în familie. Întregul profit (aproape 4 dolari pe fiecare bijuterie) este donat în acest scop de către Fundaţia Avon pentru Femei şi, după lansarea din martie a cerceilor «Fundiţa Promisiunii» cu scopul susţinerii cauzei femeilor care suferă de cancer la sân, simbolul purtat de Reese Witherpoon va fi disponibil din aprilie şi în România",a declarat Andreea Marin Bănică într-un comunicat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite