Imagine inedită cu Andreea Marin Bănică din concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin, în vacanţă în Turcia
Andreea Marin, în vacanţă în Turcia

Andreea Marin Bănică a împărtăşit fanilor de le Facebook impresii de vacanţă. Alături de ele, a postat o fotografie în costum de baie, ipostază în care s-a ferit să apară până acum.

Vedeta, aflată în vacanţă sa împreună cu familia din Turcia, apare în piscină, îmbrăcată în costum de baie şi purtând o pălărie. Ea le-a mărturisit fanilor că a fost plăcut impresionată de resortul all-inclusive din Belek-Antalya în care s-a cazat.

„Nu obişnuiesc să dau detalii despre vacanţele noastre, consider că ţin de intimitatea unei familii, dar, atunci când mă entuziasmează ceva, îmi face plăcere să recomand şi altora, pentru a profita, în cel mai bun sens, de aceleaşi condiţii. All-inclusive la acest hotel înseamnă mult mai mult decât în alte locuri, bune şi ele, pe care le-am încercat, în Bodrum, de exemplu, iar ajutorul pe care îl primeşti, ca părinte, pentru a umple timpul copiilor tăi, cu folos pentru ei şi cu şansa relaxării pentru tine, ca matur, este într-adevar preţios", a povestit Andreea Marin Bănică pe Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite