Andreea Esca mută studioul ştirilor pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cel mai important eveniment sportiv al anului, care va avea loc mâine în Bucureşti, Andreea Esca va părăsi studioul de ştiri şi va prezenta jurnalul informativ direct de pe stadion. Vedeta se declară mulţumită că poate reda pe viu pulsul evenimentelor.

„Miercuri seară pentru România este seara fotbalului de înaltă clasă şi ziua în care ţara noastră va demonstra că este în stare să găzduiască şi să organizeze un eveniment de talie mondială. Aşa că am considerat o idee foarte bună să acopăr acest subiect de la faţa locului. Milioane de oameni aşteaptă Finala Europa Legue, iar eu sunt fericită să fiu atât de aproape de teren, în atmosfera unui eveniment de o asemenea anvergură, pentru a-i informa cât mai bine, şi mai prompt, pe telespectatorii ProTv", spune Andreea Esca.

Pentru a acoperi impecabil evenimentul, pe stadion se vor mai afla corespondentul Ştirilor ProTv Lavinia Petrea, Cristian Leonte, prezentatorul Ştirilor Nopţii şi Ioana Cosma, prezentator sport.ro. Ei vor transmite ştiri de la fata locului, în timp ce alţi corespondenţi, printre care Cătălin Radu Tănase, Andreea Marinescu, Irina Gologan,Paul Angelescu, Ovidiu Oanta şi Ramona Păuleanu se vor afla în Centrul Vechi al Bucureştiului, în zona celor două tabere ale suporterilor şi oriunde se întâmpla lucruri demne de semnalat.

Mai mult decât atât, un elicopter, al Ştirilor ProTv, va survola Bucureştiul şi va urmări de sus drumul echipelor spre stadion.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite