Andreea Antonescu îşi botează fetiţa, Andreea Bălan este naşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Andreea Antonescu îşi botează duminică fetiţa, pe micuţa Sienna, în vârstă de trei luni şi jumătate, iar naşa va fi Andreea Bălan, fosta colega de trupă a mamei.

Pentru petrecerea organizată în cinstea fetiţei vor lucra aproximativ 50 de persoane, căci Andreea Antonescu vrea să pună în scenă un adevărat „spectacol". Evenimentul va avea loc la un restaurant din Pipera, într-un decor spectaculos. Decoraţiunile de pe pereţi sunt pictate manual, plafonul este o replică a vegetaţiei luxuriante din junglă, iar candelabrele sunt lucrate manual şi cântăresc peste 250 de kilograme fiecare.

Printre felurile cu care se vor delecta invitaţii se numără parfait de ficat stropit cu coniac şi servit cu coacăze proaspete, file de pui cu mango şi ruccola servit pe pat de varză roşie şi cotlete de berbecuţ cu garnitură de cartofi boulanger cu brânză şi smântâna la cuptor.

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au fost colege în trupa Andre. Tatăl micuţei Sienna este Traian Spak, fiul omului de afaceri Constantin Spak; aceasta din urmă s-a sinucis în luna aprilie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite