Andi: „E greu să alegi între două nebunii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Alexe, Vasile Godja şi Gigel Frone sunt cei trei câştigători ai celei de-a doua semifinale
Răzvan Alexe, Vasile Godja şi Gigel Frone sunt cei trei câştigători ai celei de-a doua semifinale

Desemnarea celui de-al treilea câştigător al semifinalei de vineri seară a show-ului „Românii au talent“ a fost o sarcină dificilă pentru cei trei membri ai juriului.

Vineri seară, 13 aprilie, a avut loc cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au talent", emisiune difuzată la Pro TV. Această ediţie a fost una încărcată de voie bună, emoţie şi suspans. La finalul serii, doar trei concurenţi dintre cei 12 care au participat la această a doua semifinală au intrat în cursa pentru marele premiu ce va avea loc pe 11 mai. Cei trei câştigători au fost desemnaţi prin vot de către telespectatori, precum şi de juriu, care a trebuit să aleagă un concurent dintre cei care s-au clasat pe locurile 3 şi 4.

Răzvan Alexe, un talent complet

Primul câştigător al celei de-a doua semifinale, ales prin vot de către telespectatori, a fost Răzvan Alexe, zis Krem, care, cu show-ul său à la Krem, a reuşit să-i impresioneze din nou pe cei trei juraţi, aceştia ridicându-se în picioare la finalul prestaţiei pentru al aplauda. „Reprezinţi un alt nivel. A fost o demonstraţie perfectă de charismă şi talent actoricesc. Eşti cel mai complet talent", au fost cuvintele lui Andi Moisescu. La rândul lui, Mihai Petre i-a îndemnat deschis şi cât se poate de direct pe telespectatori să-l voteze pe Răzvan pentru marea finală: „Este obligatoriu să-l votaţi pe el pentru finală. Vom pierde enorm, dacă nu va fi votat", a fost concluzia lui Mihai Petre.

Al doilea favorit al publicului a fost ceteraşul Vasile Godja, care a făcut un adevărat spectacol la „Românii au talent". Vasile a cântat din toate poziţiile: cu capul în jos, cu arcuşul în decolteul fetelor, cu vioara pe umărul acestora, fără corzi, înălţat pe umerii dansatorilor. „Eşti peste orice fel de medicament, ridici omul din boală", a spus Andi Moisescu. Mihai Petre l-a numit „talentul autentic românesc", iar Andra a declarat că, deşi a cântat alături de mulţi ceteraşi, nu a mai întâlnit niciunul ca el, atât de charismatic şi atât de bun la ceea ce face.

Tudorel Popa, în „Las fierbinţi"

Pentru locul al treilea s-au clasat două personaje foarte îndrăgite de public: Gigel Frone şi Tudorel Popa, cele „două plăceri vinovate" ale celor trei juraţi. Alegerea celui de-al treilea finalist s-a dovedit a fi o sarcină destul de dificilă pentru cei trei juraţi, deoarece aceştia nu se aşteptau ca aceşti doi concurenţi să ajungă în lupta pentru locul al treilea al acestei semifinale. „Suntem într-o situaţie paradoxal simplă şi dificilă", a spus Andi Moisescu.

Mihai Petre l-a ales pe imitatorul Tudorel Popa, iar Andra pe Gigel Frone. Decizia a rămas în cele din urmă în mâinile lui Andi Moisescu. Acesta l-a trimis în finală pe Gigel Frone. „Avem două talente din aceeaşi categorie. Amândoi sunt o nebunie. Este greu să alegi între două nebunii. Eu o să aleg nebunia care mi s-a părut că ascunde în spatele ei cel mai complet talent: Gigel Frone", a hotărât Andi Moisescu. Chiar dacă nu a reuşit să obţină un loc în finală, Tudorel Popa a primit promisiunea unei apariţii la ProTV în serialul de comedie „Las Fierbinţi".

„Românii au talent" - audienţă în scădere în Vinerea Mare

Potrivit site-ului paginademedia.ro, Vinerea Mare a adus o premieră pentru „Românii au talent". Pentru prima dată de la lansare, show-ul de la Pro TV a avut o audienţă de sub două milioane de telespectatori pe minut, în mediul urban. Totuşi, emisiunea de la Pro TV de pe 13 aprilie a fost, cu aceste cifre, cel mai urmărit program al serii. În fiecare minut, la „Românii au talent" s-au uitat, în Vinerea Mare, 1,75 milioane de telespectatori, ceea ce înseamnă 16,6 rating. Pe locul următor, Antena 1 avea o medie de 383.000 de telespectatori.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite