Amy Winehouse se vinde bine după moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amy Winehouse
Amy Winehouse

Albumul postum al cântăreţei Amy Winehouse, „Lioness: Hidden Treasures", s-a vândut în 70.000 de exemplare în primele 24 de ore de la lansare, potrivit AFP.

„Albumul a fost lansat ieri (luni - n.r) şi se află în fruntea vânzărilor din ţară", a declarat marţi un reprezentant al casei de discuri a cântăreţei, Island Records.

Discul „Lioness: Hidden Treasures" a fost lansat şi în România şi poate fi achiziţionat din magazinele de specialitate sau online, de pe www.getmusic.ro/amywinehouse. Materialul cuprinde 12 melodii, piese noi, dar şi hituri mai vechi ale artistei, printre care „Tears Dry" şi „Valerie".

Unul dintre artiştii care a colaborat cu artista, Tony Bennett, a declarat că „a fost un privilegiu să poată lucra cu Amy Winehouse". „Când asculţi piesa «Body and Soul» (duet inclus pe acest album - n.r.) realizezi că este un testament al geniului sau artistic, al strălucirii sale demne de cei mai sinceri muzicieni pe care i-am cunoscut vreodată", a spus Tony Bennett.

După tragica dispariţie a cântăreţei - care a încetat din viaţă pe 23 iulie, la Londra - câţiva dintre producătorii şi muzicienii care au lucrat cu Amy Winehouse, printre care Mark Ronson si Salaam Remi, au ascultat mai multe înregistrări pe care aceasta le-a făcut înainte, în timpul şi după lansarea albumelor „Frank" şi „Back To Black". Toţi cei care au lucrat cu Amy au căzut de acord că artista nu a interpretat acelaşi cântec de două ori la fel.
Mark şi Salaam au realizat imediat că au o colecţie de cântece extraordinară de cântece, astfel că s-a născut albumul „Lioness: Hidden Treasures".

„Până când nu am stat cu toată familia şi nu am ascultat acest album, nu am apreciat pe deplin talentul lui Amy. Chiar mi-a tăiat respiraţia. Dacă familia nu ar fi crezut că acest album se ridică la înălţimea celorlalte, nu am fi fost niciodată de acord să fie lansat", a declarat Mitch Winehouse, tatăl artistei.
O parte din încasări va ajunge la fundaţia Amy Winehouse, care-i ajută pe tineri să lupte cu dependenţa de alcool şi droguri.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite