Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur joacă din nou împreună, într-un film produs de ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Papadopol
Alexandru Papadopol

Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur, care au fost colegi de distribuţie în filmul „Marfa şi banii" (2001), vor juca din nou împreună, într-un lungmetraj care va fi produs de cei doi actori, potrivit Pro TV.

Alexandru Papadopol, interpretul lui Bobby Iordache din „Pariu cu viaţa", serial difuzat în fiecare luni, de la 20.30, la Pro TV, devine producător de lungmetraje împreună cu Dragoş Bucur.
„Este un gând mai vechi de-al nostru. Întotdeauna ne-am gândit la o alternativă de a face un lungmetraj accesând venituri independente. Sigur că nu am pornit direct de la producerea unui lungmetraj, ci «ne-am antrenat» prin realizarea a nu mai puţin de 12 scurtmetraje. Cu această ocazie voi juca din nou împreună cu Dragoş Bucur, după marele succes pe care l-a reprezentat «Marfa şi banii», filmul lui Cristi Puiu", spune Alexandru Papadopol.
Filmările la primul lungmetraj realizat de Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur vor începe în vara acestui an, iar din distribuţie vor face parte cursanţii Şcolii de Actorie pe care cei doi o conduc.
„Mi-am descoperit o pasiune în a lucra cu oameni talentaţi, care privesc actoria de film ca pe o meserie distinctă. Cel mai probabil o să-l filmăm în iunie, în cadrul Şcolii de Actorie de Film pe care o avem. Oricum, am început o nouă sesiune de înscriere care se va termina pe 12 martie, cursanţii din aceasta având norocul să fie primii care joacă într-un lungmetraj alături de noi. De asemenea, ne vor fi aproape şi cei din «grupa specială» a şcolii, ei fiind prezenţi încă de la primul curs până acum, când deja au aproape doi ani de actorie", povesteşte Alexandru Papadopol.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite