Alex Velea, regizor la „Miss fata de la ţară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Velea, un cântăreţ cu veleităţi de regizor
Alex Velea, un cântăreţ cu veleităţi de regizor

„Miss fata de la ţară" îşi va desemna câştigătoarea pe 28 noiembrie, în cadrul unei emisiuni transmise live pe Prima TV. Opt finaliste vor lupta pentru coroniţa Miss fata de la ţară, titlu care va aduce câştigătoarei un premiu de 10.000 de euro.

Concurentele din casa „Miss fata de la ţară" vor avea de susţinut patru probe alese de juriul format din Alex Velea, Elena Gheorghe, Aurelian Temişan şi Cornel Păsat.
Fiecare dintre cei patru juraţi a pregătit câte o probă pentru fetele rămase în competiţie. Alex Velea va fi regizor şi le va distribui pe toate opt în videoclipul său. Elena Gheorghe va supune concurentele la proba promterului, în studiourile Prima TV, la rubrica meteo. Aurelian Temişan le va invita în oraş, însă nu pentru a lua masa, ci pentru a le testa capacitatea de convingere. Finalistele vor trebui să convingă clienţii restaurantului să servească produse tradiţionale româneşti. Ultimul hop pe care participantele trebuie să-l treacă este pregătit de Cornel Păsat, care le aşteaptă la Sinaia.

Pe lângă probele din cantonament şi antrenamentele făcute, Andreea Raicu, prezentatoarea emisiunii, le-a predat celor opt finaliste lecţia de stil, care le va fi de folos atât în marea finală, cât şi în viaţă.
În urma probelor, vedetele vor acorda puncte. La finalul competiţiei se va face o medie între punctele acordate de juriu şi voturile telespectatorilor. Fata cu cel mai mare punctaj va fi desemnată „Miss fata de la ţară".
Cele opt fete rămase în concurs sunt: Alexandra Călin (17 ani), Cătălina Baciu ( 17 ani), Cristina Petrişor (18 ani), Daniela Balea (16 ani), Denisa Varga ( 16 ani), Larisa Bogari ( 19 ani), Mădălina Florescu ( 17 ani) şi Patricia Lazăr ( 19 ani).

Începând de luni, 21 noiembrie, telespectatorii Prima TV îşi pot vota concurenta favorită trimţând un sms cu numele acesteia la 1444.

„Miss fata de la ţară" este difuzată în fiecare luni, de la ora 20:30, la Prima TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite