Alain Delon operat pe cord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 76 de ani, că a fost internat, miercuri, la Spitalul american din Neuilly, un oraş din apropiere de Paris, unde a fost operat pe cord, după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, în urmă cu 15 zile.

„Mă simt bine. Am fost operat în urmă cu două ore. A fost o operaţie ce era deja programată“, a declarat actorul francez în jurul orei locale 12.30 (13.30 ora României), prin telefon, după ce a fost contactat de jurnaliştii de la site-ul cotidianului Le Parisien, confirmând astfel o serie de informaţii apărute miercuri în tabloidele franceze.

Anturajul starului francez declarase anterior că actorul a fost internat pentru un simplu control medical.

„Alain Delon se simte foarte bine. Ca orice persoană care se îngrijeşte de sănătatea sa, avea prevăzută o programare la medic“, a declarat asistenta actorului, refuzând să comenteze informaţiile postate pe site-ul Purepeople.com, potrivit cărora starul francez ar fi fost internat din cauza unor probleme medicale provocate de o aritmie cardiacă.

Conducerea spitalului american din Neuilly a refuzat să facă declaraţii în legătură cu acest subiect.

„Am avut o anestezie de 10 minute. Medicii au încercat să îmi facă inima să bată din nou corect“, a precizat actorul.

Alain Delon a spus că a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă în urmă cu 15 zile, când a acuzat ameţeli şi senzaţie de greaţă. „Este ceva care li se întâmplă oamenilor ca mine care trec printr-o acumulare de emoţii, de mizerii. În ultima vreme, am avut parte din plin de aşa ceva, cu problemele fiului meu, dar şi cu alte probleme“, a spus Delon.

În vara anului trecut, fiul său Alain-Fabien, în vârstă de 17 ani, născut din relaţia starului cu Rosalie Van Breemen, a fost pus sub acuzare pentru producerea de „leziuni corporale prin neglijenţă“, în urma rănirii unei tinere cu o armă de foc, în timpul unei petreceri organizate la Geneva, în Elveţia, într-un apartament al actorului, dar în absenţa acestuia.

Potrivit site-ului LeParisien.fr, Alain Delon va fi externat joi dimineaţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite