Agresată într-un bar, Avril Lavigne are faţa complet distrusă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avril Lavigne
Avril Lavigne

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne a declarat că are faţa „complet distrusă", după ce a fost agresată de cinci persoane, într-un bar.

Bătaia, care a izbucnit la primele ore ale dimineţii de duminică, după cum informează nme.com, în barul hotelului Roosevelt din Hollywood, Los Angeles, a survenit după ce artista a fost implicată într-o ceartă cu o femeie. Fără a da amănunte despre motivele altercaţiei, Avril Lavigne, care se afla în acel bar cu iubitul ei, Brody Jenner, spune că în urma acestei agresiuni s-a ales cu un ochi învineţit, cu nasul spart şi cu alte câteva răni la nivelul corpului.

Problemele de acest gen par să se ţină lanţ de migniona cântăreaţă, care a mai trecut prin situaţii asemănătoare. Ultimul incident de acest gen a avut loc în luna august a acestui an, când a fost atacată pe scenă, în Brazilia, de către o admiratoare.Cântăreaţa a postat pe Twitter un mesaj în care neagă faptul că ea ar fi iniţiat acea bătaie.

„Eu nu mă bat. Nu cred în bătaie. Pentru a lămuri lucrurile, vreau să vă spun că am fost atacată de cinci persoane, noaptea trecută, fără niciun motiv. Nu e deloc cool. Faţa mea e complet distrusă. Am un ochi învineţit, nasul spart, părul smuls, zgârieturi, vânătăi şi tăieturi. Nu e deloc ok să îi abuzezi pe ceilalţi. Violenţa nu este niciodată o soluţie", a spus artista canadiană.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite