Afişe provocatoare cu Jean Dujardin, starul din „The Artist“, scoase din spaţiul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afişele care promovează un nou film cu Jean Dujardin, nominalizat la Oscar pentru rolul din „The Artist" , au fost scoase din spaţiul public vineri la Paris, potrivit mediafax.ro.

Afişele au iscat un scandal din cauza scenelor erotice sugerate. Potrivit unor speculaţii, posterele ar putea diminua şansele actorului la râvnitul trofeu. Totuşi, producătorul filmului „The Artist" nu a exprimat nicio părere cu privire la posibilitatea ca şansele lui Jean Dujardin la Oscar să fie diminuate din cauza acestei campanii de promovare.

Posterele promovează producţia „Les infidèles/ The Players", compusă dintr-o serie de scurtmetraje comice pe tema infidelităţii. Filmul îi are în rolurile principale pe Jean Dujardin şi Gilles Lelouche, aceştia fiind prezentaţi în afişe în ipostaze de natură sexuală.

Într-unul dintre afişe, Dujardin apare încadrat de picioarele unei femei, cu textul „Intru în şedinţă" (în original „Je rentre en reunion"). Un alt afiş îl arată pe Gilles Lellouche vorbind la telefonul mobil şi având capul unei femei, cu spatele, în dreptul taliei şi mâinile ei pe piept, alături de textul „O să se întrerupă, intru într-un tunel" (în original, „Ca va couper, je rentre dans un tunnel").

Autoritatea de Reglementare Profesională a Publicităţii din Franţa (ARPP) ar fi primit mai multe sesizări din partea unor cetăţeni care au considerat că afişele filmului „Les infidèles" sunt ofensatoare, potrivit cbsnews.com.

Şeful ARPP, Stephane Martin, este de părere că afişele „promovează o imagine a femeilor care aduce atingere demnităţii acestora".

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite